Hirdetés
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drenadar
veterán
ergo... ha jól értem... csak mert nincs kint tiltó tábla, akkor lehet? ha van egy kötelező irányt mutató tábla, hogy csak balra lehet menni, érted. balra, de nincs kint tábla hogy nem mehetek egyenesen, akkor végülis... ez az!!! akkor mehetek egyenesen is!!!!!!!! egész életemben eddig szarul csináltam
picsába...
ez ugye a sebességre is érvényes? ha nincs kint a tábla hogy nem mehetek 260-al akkor végül is mehetek!!!!???
azt ugye érted hogy Magyarországon tábla válság van, és ha kitesznek egy kötelező haladási irány táblát, nem fognak még oda tenni 26db tiltó táblát... ugye? ugye?
(#57) nemlehet :
mi az hogy egyértelmű a körforgalom?
nagyon sok idióta degeneráltat látni az olyan helyeken, azt se tudják hogy mi a teendő... indexelnek mikor bemennek, mikor ki akkor meg nem, ha meg ha a többsávos körforgalmat nézzük... ajjaj... én mindig fosok bemenni egy olyanba, mert tuti van ott akkor éppen pár idióta, aki nem tudja a többsávos körforgalmat használni... nem értem miért kell a sok amőba agyút ilyenekkel terhelni...kapcsolódó hír:
romániában nem csak a 18 év betöltése a feltétel, hanem a kötelező 11 osztály elvégzése is. nálunk nincs ilyen?
hisz látjátok, valakik nem értik azt az egyszerű dolgot sem, hogy mi az a kötelező haladási irány. mit tesznek az ilyenek az utakon, kicsit bonyolultabb helyzetekben? -
Drenadar
veterán
teli zöldet írsz miközben kötelező haladási irány van megadva, tábla által.
Miről is beszélünk akkor?
A kötelezőn mit lehet még mást értelmezni? Kötelező... hmm.... kötelező...?Tudtommal a kötelező haladási irány azért kötelező haladási irány, mert minden más irányt... megtilt.
Ha rossz a logikám, kérjek nyugodtan szóljatok
Új hozzászólás Aktív témák
lo Avagy a munkahelyi vita kitöréseNéhány napja békésen ücsörögtünk a gép előtt amikor berobbant az egyik kisfőnök, hogy ő...
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- (új, bontatlan) Kingston 8GB DDR4 3200Mhz CL22 (Foxpost:+1400Ft)
- Új állapotú ASUS TUF Gaming A15 FA507NU - Ryzen 5 7535HS, 15.6FULL HD 144Hz, 1TB SSD, 32GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest