- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bling95
őstag
válasz
dízelracer #92 üzenetére
előbbiekra visszatérve én csak a láb meg kéz borotválást tartom gáznak, többi az oké.
zenéből meg énse hallgatok ilyen tucc tucc-okat, de végülis semmi bajom velük.ja és én még a 80-as években meg 90-es évek elején, se voltam még pajzán gondolat se, nemhogy 70 környékén
dízelracer: SP-től ugy kb okádhatnékem van, buziképű kis... és még hangja sincs
-
Bling95
őstag
nem a cipőn van a hangsuly szerintem, abból mindenki olyat vesz amilyen neki tetszik/kényelmes, az hogy soha nem vennék fel az a személyes véleményem.
a szánalmas a borotvált lábu, kezű, agyonvasalthaju, és olykor még ki is ruzsozott pasi.
de ha elolvasod a kommentemet szerintem látszik is benne hogy nem a tornacipővel van bajom, tényleg van olyan csaj a közelemben aki ha nem azt hordana lehet mégis kérném rá mert egyszerűen jól áll neki
-
Bling95
őstag
hátigen ez a nike full olyan, pedig eddig nemvolt gondolom velük, adik mindig beválltak nálam. most tiszákon gondolkozok
szinre egyébként télen sötétebbet hordok, nyáron fehéret, a szétment nike is volt kék pipával
lezso: akkor nem csak nekem mozgatja a fantáziámat a tisza, csakhát fel kéne érte menni pestre. meg anyám elé hogy szia amit 2 hónapja vettél 17-ért az kuka adsz 22-t uj cipőre?
vlaszeg azlesz veszek saját pénzből, cskhát az meg kéne másraéésss kihord papucsot nyáron?
-
Bling95
őstag
nekem egy ilyenem volt tavaly. csak más színben. imádtam, marha kényelmes volt. egész jól is állt a lábamon. és köszöni szépen még mindig semmi baja a használatból eredő kopáását kivéve.
ez mástészta hogy 25-be fájt....
ja és aki nem értené mniért olyan nagy dolog hogy majd félévig hordtam azta pedig apám használja nap mint nap és még nem esik szét, annak elárulom hogy a 2 hnapos nike cipőm mehet a kukába mert teljesen szétesett
-
Bling95
őstag
nekem pl csajon néha egész bejönnek ezek a tornacipők, bár én soha nem vennék fel egyet se. amik a bejegyzésben vannak az még semmi. én attól akadok ki amikor a magukat pasinak nevező emberek a lábukat meg a kezüket is borotváljáké s eméllé még a hosszu vasalt haj plusz olyan testalkat hogy ha melléütök már attól is kettétörne keresztbe a gyerek. és akkor jajjdekockás a hasa... hát ja kockás de nem a sok izomtól hanem attól hogy végülis csak bőr van rajta...
persze valamelyest énis követem nekem is kicsit néha lentvan a gatya bevallom, meg énse masnira kötöm a cipőt csak tűröm, sőt van egy rózsaszin polom is , de amiket néha az utcán látok azmár ténlyeg sok.
énse akarok megbántani senkit, de ez férfi...??
azmeg hogy a mai csajok nagyrészének ez jön be, hát no komment
Új hozzászólás Aktív témák
lo Tudom, sok cikk íródott ezzel kapcsolatban, de úgy érzem ki kell már írnom magamból.Egyszer nekem azt mondták, hogy...
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Motoros topic
- Formula-1
- Politika
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Hisense LCD és LED TV-k
- Androidos fejegységek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell latitude E5430 eladó
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest