Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- potyautas: Gépjármű ügyek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nem is tudom mi lenne, ha a htc kiadna egy ennek a listának megfelelő telefont oneplus-szerű hardverrel és árazással. szerintem a téridő szétszakadna a telefon körül... és még az is lehet vennék az emberek? legalábbis ilyen lépésekkel eltudnám képzelni, hogy visszajönne a gyártó. de arra nagyobb esély van, hogy ma unikornis hátán menjek a burger kingbe és kiszolgáljanak big mac-el.
-
Teljesen egyetertek, folyamatos idiotabbnal idiotabb dontesek halmozasa ment mar evek ota, tisztara nokia szindroma. Ettol fuggetlenul tovabbra is ugy vagyok vele, hogy nagyon sajnalom oket, eddig akarmilyen mas marka csucstelefonjat probaltam, valahogy nem sikerult olyan szinture, mint a htc. Mondjuk az idei csucstelokkal nincs tapasztalatom.
Mondjuk ujabban, miota kihereltek a sense-t, mar ez se biztos, hogy megallja a helyet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S22 8/128GB Megkímélt,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro Plus 12/512GB Újszerű, Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciá
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 12/256GB Megkímélt,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA Touch i5-1145G7 vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest