- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- eBay-es kütyük kis pénzért
- BMWFan: Akasztófa
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gergosz2: Emlékezzünk!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rickazoid
addikt
Hm. Eddig úgy voltam vele, hogy 3rd party szoftver vagy user error állhat a háttérben. De a meg nem nevezett harmadik fél már egy kis gyanakvásra ad okot. Értesítik vajon az érintetteket, hogy az adott program hibás és nem kéne használni, amíg nincs meg a javítás? Nem kéne az érintett fejlesztőnek közleményt kiadni, hogy ne használják a programot, amíg nincs javítás? Vagy megjelölik a Marketplace-ben, hogy vigyázat, hibás program? Esetleg törlik? Vagy hagyják, hadd töltsék le a jövőben is, még a javítás előtt, figyelmeztetés nem is lesz? Csak mert ez így egyenlő a semmivel, ha titokban akarják tartani, akkor hogy védik meg ettől az embereket?
#18: na, most olvastam, hogy miről lehet szó, ezt kerestem. Vajon mennyire megbízható infó? És továbbra is marad a kérdés, hogy mért kell ezt titkolni.
A WLAN lekapcsolásos dolgot viszont nem értem, hogy hogy jön ide.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Robotporszívók
- Vicces képek
- 3D nyomtatás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen autót vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest