Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Mózes
aktív tag
"Ez viszont sajnos így van, úgyhogy most patthelyzetben vagyok: mentsem, ami menthető vagy locsoljam még rá a pénzt, amíg ki nem purcan."
Ebből a mondatodból én úgy érzem, hogy te már temeted az autót. Sőt már lehet, hogy a kedvencek közé is elmentettél néhány hahus találatot.
De szerintem várjál még vele, legalább még négy hónapot, hogy meglegyen kereken az egy év.Addig legalább tényleg át tudod gondolni, hogy mit is akarsz valójában. Azután, ha úgy érzed, hogy még mindig el tudod viselni a kocsit, akkor várjál őszig, és akkor add el olyan 100 környékén. Általában akkortájt kezd már hideg lenni a robogón, és kezdenek kocsi után nézelődni az emberek.
Pénzügyileg talán ez volna a leghelyesebb döntés. -
Dr. Mózes
aktív tag
Javasolnék egy olyan opciót, hogy "Nehogy, inkább használd, amíg szét nem rohad alattad". Sajnos nekem is ezt a módszert kellett alkalmaznom különböző okok miatt, és teljesen meg voltam lepődve, hogy még mindig hogy tartja magát az autó. Pedig az előző gazdája is szemlátomást ezt az utat választotta. És ennek az élni akarásnak köszönhetően meg is szerettem az autót, úgyhogy műszaki előtt kapni fog egy nagy generált, hogy utána megint sokáig használhassam, kis ráfordítással.
Új hozzászólás Aktív témák
lo No, a mai napon rámtört egy nagyon erős kérdés, amit jelen pillanatban nem tudok hova tenni, nem tudok dönteni.Ezért...
- Milyen autót vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- EAFC 25
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Lexus, Toyota topik
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- További aktív témák...
- Ducky One 3 full size billentyűzetek többféle színben és különböző kapcsolókkal
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera - Motoros/biciklis szett (4.)
- DJI Mavic 2 Pro drón szett - 1" Hasselblad kamerával
- Újszerű Garanciás Macbook Air M1-es (8GB/256GB) 2026.09-ig Garis)
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest