Hirdetés
- Meggyi001: A Lidl Silvercrest kenyérsütő jó?.........Jelentem:Jó!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
leszedtem a demót, install közben a zonealarm valami férget talált benne és elcseszte a feladatkezelőt is :S valami nem fasza vele...
-
Gaboman
nagyúr
Letöltöttem az angol demót de valami nem stimmel vele,DX10 1280x1024 30-40FPS 1600x1200 20-30FPS között megy,de hiába veszem le a grafikát akkor is így megy.
Kell hozzá még patch mert ATi kari nem igazán jó. -
mephi666
nagyúr
na, ha előbb látom a cikket, ráengedtem volna a letöltést a demóra, hogy míg melózok, lejöjjön
amúgy a "hogy szerzünk töltényt az alvilágban?" kérdésre azt válaszolnám, hogy volt pl az undying (ami az egyik kedvencem még mindig) és ott amikor visszacsöppentünk a múltbeli kolostorba, akkor is lehetett lőszert találni a stukkerhez/söréteshez
engem nem zavart egyáltalán... remélem jó hangulata lesz a játéknak és nem lesz egyhangú/monoton... a videók nagyon tetszettek és a fegyverek is elég pofásnak tűnnek
főleg a luger
(kedvenc) -
Breki's
tag
Nekem kicsit olyan Doomos feelingje van a sztorinak. pokol, beszélő koponya, katonák. Sajnos a demó egyelőre kimarad, mivel egy 2200-al gyengébb a videókarim mint kéne.

-
Geffry
aktív tag
Áááá végre! Mennyire vártam már... Annyira parlagon volt hagyva a WW1 téma, mindig csak partraszáltunk '44-ben de soha nem lehetett (az iron storm aka ww zero-t leszámítva) a nyugati fronton megütközni...
Igaz hogy kicsit furi sztorit találtak ki, de állok elébe! -
nrgia
őstag
2x ment el. bocsi

-
nrgia
őstag
Nekem bejön a játék,mármint amit eddig láttam belőle
.--- (Apró személyes megjegyzés: arra azért kíváncsi lennék hogy szerzünk töltényt az alvilágban?!)---miért ,talán van alvilág? 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A szuperintelligencia még odébb, a szuperapp már közel
- Formula-1
- Gyúrósok ide!
- Meggyi001: A Lidl Silvercrest kenyérsütő jó?.........Jelentem:Jó!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Parkside szerszám kibeszélő
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Apple MacBook
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung 990 PRO 4TB M.2 Heatsink SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4332
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
amúgy a "hogy szerzünk töltényt az alvilágban?" kérdésre azt válaszolnám, hogy volt pl az undying (ami az egyik kedvencem még mindig) és ott amikor visszacsöppentünk a múltbeli kolostorba, akkor is lehetett lőszert találni a stukkerhez/söréteshez
(kedvenc)

.--- (Apró személyes megjegyzés: arra azért kíváncsi lennék hogy szerzünk töltényt az alvilágban?!)---miért ,talán van alvilág?