Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- EmPoWeR: Költözés uTorrent-ből qBittorrent-be
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ádyka
őstag
Jó kérdés, ez nekem is eszembe jutott annó, dehát beszéljenek a képek.
Power szériaEzek mind sima power akkuk, előre töltve. Új korukba még nagyon jól tartják az energiát, fél év alatt a fele kapacitás simán bennük van. Ezért mondtam,hogy csalóka.
-
Ádyka
őstag
A varta egy idelye változatott akkuik csomagolásán/festésén (talán a minőségén is, bár ki tudja?).
A Ready 2 use, már nem az alacsony az önkisülést jelöli, mégha a weboldalukon úgy is van feltüntetve.Vartánál már a Long Life felirat jelöli az alacsony önkisülést.
A ready 2 use felirat is megmaradt egyes modellnél, viszont az csak annyit jelent, hogy valamennyire töltve vannak, tehát felbontás után használhatóak.
Csalóka, de pl létezik 2300-as ready 2 use felirattal rendelkező akkujuk is (elég drágán), amire még az is rá van írva, hogy POWER ACCU(és nem long life). Tehát feltöltött, de nem alacsony önkisülésű. Ugyanezt láttam már baby és 9V-os akkuban is. Most meddig tart nekik feltölteni egy akkut, és úgy eladni? Semeddig. De jól hangzik.Amúgy nem kell teljesen betojni a "nem alacsony önkisülésű" típusoktól sem. Első 10 nap állás után 100 mA körül veszítenek töltöttségükből, ami szerintem elhanyagolható. További napok elteltével ez a csökkenés még kisebb mértékű.
Tehát aki viszonylag rövid időn belül (itt pár hétre gondolok) nagy energiát akar kinyerni egy feltöltés után, annak a nagyobb kapacitás lehet a nyerő választás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Logitech PRO X TKL (Rose) Vadi új, bontatlan, számlával - garanciával
- Apple AirPods Pro 3 - bontatlan, új - 1 év Apple garancia
- iPhone 17 - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20.
- iPhone 17 Pro - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Új Dell 14 Inspiron 5415 FHD IPS Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3398, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-7G I 16GB I 512SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bontott, vadiúj, SKY BLUE MacBook Air 13.6" M4 10C/8G 16GB 256GB 13 Gar.: 1 év APPLE világgarancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest