Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- GoodSpeed: AOMEI Backupper Professional Edition: Lifetime Subscription
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Tutti Georg: A Microsoft 2025. augusztusi biztonsági frissítései hibásak
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jano156
tag
válasz
KVamikaze #24 üzenetére
Na srácok csúnya beszédért elnézést kérek de nagyon csalódott vagyok... hogy lehet az bassza meg hogy ÉVEKIG aktívan (csé, mmo,stb..) használtam egy olcsó dell egeret és a MAI NAPIG működik hibátlanul. Aztán kaptam egy g500-at és mégcsak TIZENKÉT hónap SE kellett hozzá hogy ugyanez a baja legyen mint amit a cikk írója is közöl??!! azért kerül ennyibe hogy szar legyen? Fosért húzzák le az embereket?
szóval g500 probléma itt is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Témaindító bejegyzés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- DJI Mini 4 pro Fly More Combo RC2 drón 6 akkumulátorral - Garancia, Care Refresh
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - Garancia, Care Refresh
- DJI Mavic 3 Fly More Combo RC Pro drón szett - 4/3" Hasselblad + 7x-es zoom kamera
- Asus ROG Strix Flare II Animate Gamer Billentyűzet - Magyar kiosztás
- Lenovo 14 Ideapad 3 FHD LED Matt i3-1115G4 4.1Ghz 8GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Garancia
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Akció! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i7-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest