Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Ketogén étrend
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- [K2]: AnyDesk átverés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- hcl: Mér' nem mér?
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
mzso
veterán
Azt korábban én is néztem. Le is tettem a digitális TV-zésről.
Hát ha ezzel a termékkel elindul valami.
Egyébként filtert/dekódert/kodeket lehet állítani? Vagy azt használja ami a sajátja vagy az alapértelmezett rendszer kodeket?
A BDA jó lenne. Akkor a potplayerre a szokásos LAV+madVR kombinációval tudnám a műsort nézni.
-
PeterPH
senior tag
A friss letöltések között a BDA release notes-ban említik a DVB-C kezelést. Ez működik már külső programmal?
-
easy...rider
őstag
Szia!
Érdeklődni szeretnék hogy DVB-C adást tudsz úgy rögzíteni vele hogy Deinterlaced legyen? Amiket felpakoltál azok a videók eléggé látszik hogy interlaced.
Másik kérdés hogy esetleg x264-be tudsz e rögzíteni vele, vagy csak MPEG és TF formátumot támogat? Más programok is jók lehetnek hozzá a gyárin kívül amivel ezeket esetleg meglehetne oldani?
Nálad is jelentkezik ilyen újraindulós probléma? Rögzíteni tudsz vele stabilan mondjuk 2-3 órán keresztül?
Köszi előre is az infókat és bocsi a kérdésözönért!

-
Új hozzászólás Aktív témák
- NAS problémák
- OLED TV topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- A robotaxik bizony karamboloznak, nincs itt semmi látnivaló!
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Vírusirtó topic
- Milyen autót vegyek?
- Sorozatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus B150-Pro i5 6500 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Rampage SHIVA 450W
- BESZÁMÍTÁS! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
- Gamer szék ASUS ROG Destrier Ergo SL400
- Apple iPhone 17 Air 256,Új, Bontatlan,36 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi