Hirdetés
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Kérdés feltevése előtt kérlek olvasd át figyelmesen az alábbi leírást!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabor#
tag
Sziasztok,
Töröm a fejem hogy lecseréljem a 310 -em pedig még garis is. Fontos lenne, hogy a BtSync jól menjen rajta de az a gáz hogy a mappákat root felhasználó hozza létre és a share pedig admin felhasználóval érhető el így sokszor nincs jogom pl törölni a szinkronizált mappából. Ilyenkor vagy egy másik gépen törlöm vagy ssh -n belépek és adok teljes jogot az admin felhasználónak is a mappára. Nálatok is így megy? Használja vki a btsync -et aktívan?
köszi
G -
gabor#
tag
Sziasztok
Úgy tapasztalom 1-2 hetente lefagy az NSA310 -em, de rájöttem hogy a megosztások működnek és SSH -val tudok kapcsolódni és ott újra is tudom indítani. Meg tudom valahol nézni, milyen folyamat fagy le vagy túlmelegszik-e?
köszi -
gabor#
tag
Kicseréltem a ventilátort Noiseblocker BlackSilent XM1 -re, végre nem zúg, 1500Ft -ot megért. Még valami gumi kellene, hogy a merevlemezt is csillapítsam.
-
gabor#
tag
Sziasztok,
Btsync kapcsán van-e másnak ilyen problémája?
csináltam egy movie nevű share -t, szépen szinkronizál bele a btsync, winXP alól elérem a megosztást, tudok létrehozni könyvtárakat és fájlokat ide de törölni nem tudom amit a btsync hozott létre. Macerás, hogy ssh és mc kell egy törléshez. Nálatok, hogy megy?
Köszi
Gaborbtsync - aki nem tudja, olyan mint a dropbox, saját gépek között szinkronizál
Új hozzászólás Aktív témák
lo Ebben a cikkben rámutatok, hogyan lehet egyszerűen a ZyXEL NSA 310 NAS-ra FFP-t telepíteni.
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hardcore café
- Gitáros topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Windows 11
- OLED TV topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- LG 27 Odyssey 144Hz Gamer monitor
- 27% Számlával! HP Gaming! 16.1" IPS 144Hz / 7640HS / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 512GB NVMe! BeszámítOK
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad L13 Yoga Gen4 X360 Érintős! Ryzen 7 Pro 7730U 16GB RAM / 256GB SSD Magyar
- Asus ROG Strix XG27ACDNG - Újszerű
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- AKCIÓ! ASUS ROG THOR 1000W Platinum II tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A5 2017 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Lenovo ThinkPad X270 (15) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest