- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Rap, Hip-hop 90'
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
-
LOGOUT
Kérdés feltevése előtt kérlek olvasd át figyelmesen az alábbi leírást!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Zolikusz
csendes tag
válasz
tigrici #1720 üzenetére
Igen a /ffp/etc/minidlna.conf -ra gondolok.
Abban van egy ilyen rész:
# set this if you would like to specify the directory where you want MiniDLNA to store its database and album art cache
db_dir=/var/cache/minidlnaHa az útvonal nincs meg vagy a "/var/cache/minidlna/files.db" nem létezik akkor nem működik rendesen illetve ha az inotify sem megy akkor az új állományokat nem adja hozzá. Csak ha leállítod illetve a db-t kitörlőd
-
Zolikusz
csendes tag
Hmmm.
És mindezt hogy csináljam meg az NSA-ról!?!
Nekem nem feltöltéshez kellene hanem letöltéshez. Szóval távolról belépek az NSA-ra. Csinálok rajta egy screent majd onnan indítanám az sftp-vel a letöltést s nem várom meg hanem simán kilépek s a screenben menne tovább a letöltés csak hát az sftp nem akar menni mert kisse bugos.
-
Zolikusz
csendes tag
Nekem van egy kis problémám az sftp-vel.
Nevezetesen ha sftp-vel töltenék le bármit akkor azt mondja, nincs olyan file és nem tölti le.
Ugyanakkor ugyanazokat a file-okat meg mc-n keresztül letölti. Tapasztalt valaki ilyet?Viszont az sftp-re meg szükség lenne azért mert az mc meg a nagyméretű fájlokkal hadilábon áll.
-
Zolikusz
csendes tag
válasz
lacusszabo #1605 üzenetére
add ki a "locate minidlna.conf" ezt megmondja hogy van e ilyen konfigod. Lehet. hogy minidlna.conf.new néven jött csak létre.
-
Zolikusz
csendes tag
És neked ezzel minden működik is rendesen?
Nekem ha jól emlékszem az 1.0.24 van fent, de alapból nem ment vele az inotify.
Ezzel megpacheltem és utána jó lett.Ugyanakkor még a könyvjelzőzés (az-az elkezdem az egyik tv-n majd utána a másikon vagy akár ugyanazon folytatom ott ahol abbahagytam) nem megy. Linux alól futtatva a minidlna-t meg megy.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Ebben a cikkben rámutatok, hogyan lehet egyszerűen a ZyXEL NSA 310 NAS-ra FFP-t telepíteni.
- Projektor topic
- Autós topik
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hegesztés topic
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- AKCIÓ! Intel Core i5 4690K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest