Hirdetés
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
DR|FTK|NG
veterán
válasz
namivanmar #2 üzenetére
Írjad le, én is várom.
Van egy ötletem: Készíts címlapos írást az építésről, amit kiegészítesz plusz gondolatokkal(pl összekötések).
-
MineFox54
őstag
válasz
namivanmar #2 üzenetére
Mindenképp írd le, én várom
-
namivanmar
csendes tag
Nem a ventilátor dől el hogy kell-e, hanem hogy lekapcsolható legyen-e a 6-ból 4. Bár remélhetőleg nem értetted félre te sem
Amúgy írnék többet, ha volna miről. Sajnos azon múlik az egész, hogy jelenleg nem szeretnék hirtelen kidobni még 250-et a hiányzó alkatrészekreMajd apránként. (táp, SSD, vízhűtés)
Esetleg leírhatom, hogyan készült a venti, elosztó, ha érdekel valakit. Meg leírhatom részletesebben is mit mivel, hogyan kötök össze, de úgy nagyon sok ismétlés lenne, meg lehet, túl hosszú lenne az egész. Sajnos nem tudom ki mit szeretne, úgyhogy visszajelzéseket szívesen fogadok.
Köszi az olvasást! -
"A 2 vagy 6 venti között már talán hallható változás is lesz. Majd akkor eldöntöm, hogy kell-e."
Viccelsz? Naná, hogy kell!
Hogy kicsit on is legyek: jöhetne egy kicsit több egy szusszanásra, kíváncsian várom a fejleményeket.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Újabb mini update, avagy Frankenstein életre kelt.Szerencsére karácsony előtt megérkeztek a kábelek és csatlakozók...
- Aggódik az NVIDIA, mert egyre jobb AI terén a Huawei
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Photos
- Home server / házi szerver építése
- OTP Bank topic
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Synology NAS
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- V-Moda Crossfade M-100 Master
- Nitro AN515-57 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3050 16GB DDR4 512GB NVMe SSD gar
- Precision 5550 15.6" FHD+ IPS i7-10850H T1000 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix X570-F Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest