- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Gurulunk, WAZE?!
- Rap, Hip-hop 90'
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Huma
addikt
Semmi ilyesmit nem írtam. Csak azt hogy a bankok kihasználják az emberek sanyarú helyzetét és azt hogy jobb életet szeretnének. Irreális kamatok, nulla együttérzés.
(#56) Tapsi:
"Azért utálják őket az egységsugarú emberek, mert ők könnyen befolyásolhatóak a populista politika által, és kedves kormányunk ezt ki is használja."
A kormánynak semmi köze ehhez. Azért utálják a bankokat az emberek mert azok, kihasználva az erőfölényüket az utolsó fillérükből is kiforgatják őket."Hahaha, persze. Szerintem mi nem ugyanabban az univerzumban élünk."
Meglehet. Mert ahol én élek ott az államok és a bankrendszer összejátszik. Egymást támogatja és pénzeli. -
E770
aktív tag
egyetértek veled, s pontosítok, hogy a hitelek többsége jelzáloghitel, ami mögött valós fedezetként ott van az ingatlan, s erre hiteleztek nem a jövedelemre
mert a jogszabályok (politika) megengedték a 70%, 100% vagy hasonló arányú hitelfedezeteketmellesleg ennyi minimálbérre bejelentett dolgozó mellett hivatalos jövedelemre való hitelezés koránt sem lett volna ilyen mértékű
de ha legalább nagyobb önerőt, azaz kisebb arányt írt volna elő az éppen aktuális politikai hatalom, akkor az azért sokat segített volna kordában tartani a kapzsiságot -
djculture
félisten
Ja erröl a devizahiteles hülyeségekröl nagy mértékben ők is tehetnek. Rengeteg embernek egyszerűen nem mondták el hogy öreg ez kockázatos is lehet mert a deviza árfolyamai renegeteg dolog miatt változhat. Tudom mert jópár ismerőst is beszopattak, abszolute nem voltak vele tisztában mi az a deviza. Csak az lebegett a szemük előtt olcsóbb mint a forint hitel..
Most meg persze hogy prüszkölnek hogy nekik is kell a számla egyrészét állni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest