- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: MS Office365 Linuxon
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Hieronymus: Három júniusi képem
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
Új hozzászólás Aktív témák
-
Huma
addikt
Semmi ilyesmit nem írtam. Csak azt hogy a bankok kihasználják az emberek sanyarú helyzetét és azt hogy jobb életet szeretnének. Irreális kamatok, nulla együttérzés.
(#56) Tapsi:
"Azért utálják őket az egységsugarú emberek, mert ők könnyen befolyásolhatóak a populista politika által, és kedves kormányunk ezt ki is használja."
A kormánynak semmi köze ehhez. Azért utálják a bankokat az emberek mert azok, kihasználva az erőfölényüket az utolsó fillérükből is kiforgatják őket."Hahaha, persze. Szerintem mi nem ugyanabban az univerzumban élünk."
Meglehet. Mert ahol én élek ott az államok és a bankrendszer összejátszik. Egymást támogatja és pénzeli.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Mire Vágyik a Gamer Szíved? Mi tudjuk! Kamatmentes rèszletre is!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest