Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- sziku69: Szólánc.
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Igen, hallottam már ezekről a dolgokról, amit írsz, de ami miatt nem értettem az egész helyzetet az az, hogy szemmel láthatóan ők is nyaralni voltak. De hát nem vagyunk egyformák, meg lehet, hogy nem véletlenül menekültek pihenni ők is olyan messzire itthonról.
Vagy csak szimplán tényleg hobo kinézetünk volt nekünk is és jobbnak látták a futást.
No, azért annyira nem sértődtünk meg (szerintem két perc után már nem is emlékeztünk rá), csak utólag jutott eszembe ez is, mint egy csomó dolog, aminek ülepednie kellett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Témaindító bejegyzés
Aktív témák
- Jól néz ki a világoskék iPhone 17 Air
- PlayStation 5
- BestBuy topik
- Media Player Classic és Home Cinema (MPC-HC)
- Tuningmesterek, teszterek, figyelem! Itt a Thermal Grizzly spéci tesztpadja!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Battlefield 6
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Mafia: The Old Country teszt
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó ÚJ White Shark Commandos mechanikus gamer billentyűzet / 12 hó jótállással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest