- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Rap, Hip-hop 90'
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem tudom mikor raktál fel MX-et utoljára, nekem most volt fenn pár napig. Előtte az összes eddigi disztró FSATB-ja pontosan ugyanúgy nézett ki, ez most nekem kicsit meglepő volt és rákérdeztem, mivel szinte minden teljesen más, így nekem nem tűnt akkora baromságnak megkérdezni, mint említettem, anno veszett oda párszáz giga adatom idióta automount megoldás miatt. Ennek qrva kevés köze van ahhoz, hogy nekem tetszik-e az adott disztró vagy nem, ami így megszívatott, az épp tetszett. Azt meg, hogy ki mit vesz támadásnak és egyáltalán hogyan állnak emberek xy kérdezőhöz, hadd ítéljem meg én, szokott sikerülni. Meg tudom majd magamnak is válaszolni a kérdéseimet, de mint említettem, inkább egy üres meghajtón próbálgatom, mivel Te ugyan próbálsz érdemi választ adni, de életedben nem láttál MX-et, Debian alapú disztrót is max kisdedóvós korodban. Azért köszönöm. Feleslegesen nem nagyon irkálnék ide többet.
Mellesleg volt egy szintén nagyokos disztró, aminél nem figyeltem és minden más particiót kinyírt, ami út nem érdekelte. Ez meg az előbb említett dolog késztetett arra, hogy kérdezzek, gondolván vannak itt olyanok, akik használták már és tudnak is konkrét választ adni. Gondolom én sem segítek senkinek, ezért én sem kapok segítséget. Csak hát így meg idiótaság ide bárkinek is írnia, hogy ő használja, mert ugye a fórum/topik profilja nem a magamutogatás, hanem a segítségnyújtás. szerintem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- Robogó, kismotor
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Óvodások homokozója
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Műszaki rajz készítés
- További aktív témák...
- ROG Maximus Z790 Dark Hero
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged