- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Imilenni: Egy kis depi (szösszenet inkább), remélem elfér itt :) 3#
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
Új hozzászólás Aktív témák
-
csendes
addikt
Ez egy olyan dolog szerintem, hogy miután az ember kipróbálta az első húsz-ötven-száz disztrót, utána kicsit ellustul. Örülök, hogy sikerült elindítani az eszmecserét. Arch/Fedora/Mint/Ubuntu négyes mellé még nem kaptam kedvet feltenni. Ha valaki az Arch Linux-ba az rc.conf-ot visszahozná, azt azért kipróbálnám.
-
megkérdőjelezed a használhatóságát mások számára is.
Ez nagy marhaság, de neked nem javasolhatom az értő olvasást, mint valakinek a Kezdőben, neked magát az olvasást javaslom, mert gyakorlatilag nem olvasod, legfeljebb nagyon kis szeletét annak, amire válaszolsz.
Egy betűvel nem kérdőjeleztem meg a használhatóságát, legfeljebb a célcsoportját firtattam, mert a sok örökölt plusz opció sem a kezdőknek sem a haladóknak nem kell bele. Ettől még teljesen jó és használható, nem is írtam, hogy nem az. Más kérdés, hogy mivel Debian alapú, totál kezdőknek nem ezt javasolnám.
De aki mondjuk Windowsról jön, vagy másik kezdőknek szóló disztróról, ahol elege van a systemd-ből, akkor simán ajánlott bepróbálni az MX-et szerintem.
Erről a baromságról is leszokhatnál már, hogy kezdő disztrótól valaki azért jön át MX-re, mert elege van a systemd-ből, ezerszer leírták már sokan, hogy a kezdőnek nincs fogalma sem arról, milyen init rendszer fut a disztrója motorháza alatt. Mint ahogy Te is pár hete fedezted fel, hogy ez nem systemd-s, úgy kezdőknek sem ez volt a döntő, ha tudták mi az egyáltalán, ha nem. Én is csak a múltkor olvastam, pedig már évek során felraktam párszor.
De már ezt a célcsoport dolgot is kiveséztük, egyszerűen benne maradt az Antix alapból. Szerintem feleslegesek bele, főleg a boot során a millió kernelopcióból egy random merítésnyi, de ettől senki nem fogja használhatatlannak találni. Azt írtam viszont a régebbi MX-ről, hogy az install helper enyhén értelmetlen opciókat tartalmaz kezdők számára, de ezt is csak azért írtam, mert erőltetted, hogy ez kezdőknek való. De újra kérdezem, ha ez a topik MX-ról szól, akkor itt nem lehet ilyesmiről írni, amit én írok? Akkor hol a nyamvadt ragyában lehet?
Tényleg csak annyit lehet írni egy céltopikban, hogy húdesuper?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fujifilm X
- Borderlands 4
- Gondolatot olvasna Elon Musk új Neuralink chipje
- Demót kapott a Little Nightmares III
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Nem, nem szünteti be a grafikus vezérlőinek fejlesztését az Intel
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- ASUS ROG Ally
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Pro 7 Érintős Szétszedhető Laptop Tablet 12,3" -80% i5-1035G4 8/256 Retina
- Mars Gaming MK60W 60% Mechanikus Blue Switches Gamer Billentyűzet Spanyol Kiosztás
- 2019 - BMW I3S 120Ah
- ASUS ROG Strix G15 144Hz / AMD Ryzen 5 / RTX 3050Ti / 16GB RAM / 512GB SSD
- Microsoft Surface Pro 7+ Érintős Szétszedhető Laptop Tablet 12,3" -80% i5-1135G7 16/256 Retina
- Xiaomi Redmi 14C 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Bomba ár! HP ProBook 655 G10 - Ryzen 5 PRO 7530U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I NBD Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3406, 96% Akkumulátor
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3219
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest