- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- kraftxld: Untappd lista
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- petipetya: Nagy chili topic. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
madgie
titán
válasz
<Lacy85> #326 üzenetére
A munkatársamnak S4 van még, inkább az, mint az 5... az egy zsákutca volt. Micro USB 3 port, jesszus, ki használt még olyan töltőcsatit? Nem véletlen, hogy az S6 (Edge) irány az, amit a mai napig követ a Samsung.
És igen, sz@r volt az akkuja, de abba áz S6E házba egy ultratakarékos SoC kellene és a mia napig vinnék... gyönyörű, kicsi, könnyű, a kamerája jó fényben nagyon jó. -
yoli666
tag
válasz
<Lacy85> #200 üzenetére
Baromira tetszik egy A6 de nem tudom megvenni. Szóval nyilván azért ez nagyban pénzkérdés.
Hidd el, van akinek nagyon sok pénz 300e ft, főleg egy telefonért, ami kimondva kimondatlanul arról szól, hogy jövőre vedd meg az újat és villants vele, mert a régi már égő...
Akinek nem tétel az nyilván megveszi évente, én ha tudnám se cserélném évente, mert fölösleges és nem a divat miatt veszem és szerintem nem vagyok egyedül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS routerek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Lexus, Toyota topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Windows 7
- PlayStation 5
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3318
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG251QF 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3284
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3462 96% Akkumulátor
- Lenovo LOQ 15AHP9 - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 8645HS - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 4050 - 2,5 év gar
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest