- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pirosribizli
csendes tag
válasz
Gerati 1 #163 üzenetére
Az a fenyertekes dolog szerintem másnak szól....😄
Nekem sima 10 van, de tökéletes (2 hónap). Meg roccenest sem láttam rajta. Próbáltam S8+-t, de állandóan bajom volt az ujjlenyomat olvasó helyével, az asszisztens gombjaval, plusz időnként beakadt. Nagy is volt, de ez szubjektív. -
Gerati 1
újonc
válasz
Inkvizitor1 #3 üzenetére
Kedves Érdekeltek!
A hozzászólásokat olvasva leírom a véleményemet.
Nos én megvettem a P10+ -omat, 4 napja barátkozom vele.
Összegezve nagyon megvagyok elégedve vele, 100 pontból 91-93 -at adok neki. Csak azért nem 100-at,
mivel az akku bírhatná tovább is. Igaz egész napos (10 órás) full világosított kijelző mellett szabadban napfény alatt használás után (játék-net-zene) még mindig 20 százalék fölött volt. Ha azt vesszük hogy teljesítményleadás, azért ez is szép teljesítménynek mondható. A másik viszont fájóbb mínusz a saját rádió hiánya. Eddig minden készülékemben volt, tehettek volna ebbe is.
Ezt a két dolgot leszámítva (az első nem is annyira rossz), minden okés vele.
És most pár hozzászólónak válaszolnék:T. bali!
A telefonok nagyságát erősen befolyásolja az adott gép tudása. Ezzel együtt a P10+ jó egykezes teló, csak a játékhoz kell kettő. Ha kis telefon érdekel ajánlom a motorola v2-t, régi, szép, és pici kagyló teló, nyakláncmedálnak is megfelel. Kisebbet ne akarj mert belecsúszik a füledbe és a doki fogóval húzza majd csak ki.T. Pirosribizli!
Fényérték ide, vagy oda, bizony próbáltam sötétített szobában, éjjel utcán, vakuval és anélkül, 95%-ban tökéletes képeket kaptam.T. Inkvizítor!
Nem lesz bukás. Az 5.5 -öt csak a 10 colos tabletemhez és a számítógépeimhez mérve érzem kicsinek. Na meg mivel a 49 éves korom okán már az aggkori gyengén látás is érint, most már azért kis betűkhöz kell a szemüveg, ezért a film nézéshez ezen a telón persze szintén használom. De ha te nem vagy érintett eme aggkori gyengén látásban, akkor nem fogod a P10+ -ot kicsinek látni.
A G6 5,7 (14,478 cm) P10+ 5,5 hüvelyk (13,97cm) a képernyőt tekintve. Ugye ha ezt végig gondolod, fél centi különbség miatt már nem érzed annyira nagyon gyengének az P10-et.
Az S8+ 6,2 (15,748 cm) nézve a különbség nagynak is tekinthető, 1,5 cm. Csak az a gond hogy ez egyrészt a kezelés kárára megy.(kényelmetlen az ujjlenyomat olvasó helye, és már nem tekinthető egykezes készüléknek, ráadásul eléggé csúszós a teló, állandóan félnék hogy elejtem és eltörik), másrészt mivel edge működik rajta nem teheted tokba. A P10+ nem edges, de még így is a silicontokot arrább kell néha húznom az oldalán mondjuk egy mappaáthúzás esetén.
Így aztán azt kell mondjam a nagyobb készülék kisebb vagy ugyanakkora képpel felhasználóbarátabb.
A vízállóságról csak azt tudom, hogy 2x eláztam vele a 4 nap alatt, csorgott némi víz rajta, kutya baja.Jóbarátom S8+ -t vett, beteszteltük együtt a 2 telót (játékok, fényképezés, egyéb dolgok). Azt kell mondanom a processzorok nagyjából ugyanazt nyújtották, a kép élesség ugyanaz, színtónus játékoknál a P10+ nál talán kicsit hidegebb, de kinek mi tetszik. Ellenben a P10+ 2Gb-al több munka ramot kapott (6Gb, emiatt némileg gyorsabb az S8+ -nál némely alkalmazásban), és dupla akkora belső memóriát (128 Gb). Mindenképpen jó választás annak aki csúcskészüléket akar, ajánlom mindenkinek.
Attila
-
AMD Power
titán
Élőben is nagyon baba a P10. A kamerája meg szinte már a brutális kategória!
-
cicaslany86
aktív tag
Valaki talált esetleg p10 p10plus kamera osszehasonlito teszt videot?
-
Rexton
tag
válasz
Pirosribizli #158 üzenetére
És arról van infó, hogy itthon is lesz hozzá ajándék? Spanyolországban azt hiszem Watch 2-t adnak hozzá. Az úgy egész jó ajánlat.
-
törölt tag
válasz
Pirosribizli #158 üzenetére
Mármint melyik?
-
Pirosribizli
csendes tag
Március közepétől elorendelheto, április első hetében jelenik meg.
-
válasz
Zsozsoka 74 #156 üzenetére
P10P, ha a hardverét nézzük.
H8(Pro), ha az árát (és a külsőt - szubjektív) vesszük figyelembe. -
Zsozsoka 74
senior tag
Szerintetek melyik a jobb Honor 8 pro vagy p10 plus?
-
juuzer
addikt
Nekem a P9 nagyon tetszett a szögletesebb formájával, szerintem a p10 nagyon ronda lett :/
Az ujjlenoymatolvasó mellé akkor már tehettek volna kapacitív gombokat is :/
-
-
agabe
addikt
válasz
#06658560 #151 üzenetére
Tegnap este fogdostam, nyomkodtam egy peldanyt (nem nemetorszag es nem MM).
Hat aki a kamera fejlodeset varja az csalodni fog, konkretan tul kontrasztos kepeket lo alapbeallitassal, video kep lassan koveti a mozgast...valahogy le van maradva mondjuk egy tized masodpercet mint a regebbi keszulekeknel volt tapasztalhato, video stabilizalas elmegyeget, de a felvett kepen a mozgas akad neha-neha akar 60fps-en is FHD modban, 4K-t ki sem probaltam.
A keszulek haza picit vekony anyagbol van, kocogtatasra a telefon belseje rezgessel jelzi, hogy nincs teljesen a hatlaphoz passzitva (nem zorog azert), a gesture funkcio jopofa a home"gombnal", de hatul sokkal jobb volt eddig (mondom ezt ugy, hogy jelenleg iphone-t hasznalok, es annak is alul van, de attol meg nem az az idealis) nem kellett volna elore tenni.
Amugy szep, jol nez ki, jonak tunik mukodesre (bar 4giga nem tudom mennyire jovoallo), de semmi olyan nincs benne ami miatt kiemelkedo lenne elso blikkre.
Hosszabb tavu es hasznalat majd reszletes tesztekbol biztos kiderul, de tegnapi tapasztalat alapjan sem p9-rol sem mate9-rol nem valtanek erre. -
törölt tag
válasz
Dr. 444Hertz #150 üzenetére
Nem a P9-hez kérdezte. A Mate9 kamerája ugyanaz , mint ami a P10-ben van.
-
válasz
cicaslany86 #149 üzenetére
Van változtatás, pl. OIS.
Nem tudom, hogy másban mi frissült, de a stabi önmagában elég nagy plusz pont. -
cicaslany86
aktív tag
Bocsi ha már ki volt vesézve, de nem rémlik. Szoval a p10 teljes egészében a mate 9 kamerajat kapta? Vagy valtoztattak rajta barmit?
-
törölt tag
Valaki tudna tippet adni, hova tölthetném fel a gyorsan, automata módon készített képeket, összehasonlítani a kamerákat?
-
NandorHUN
addikt
Áruk gondolom megint elég brutális lesz.
-
brainticket
aktív tag
válasz
Protector #141 üzenetére
előrendeled márc 15-ig
az IMEI-vel regisztrálsz márc 15 után: http://www.p10-sofort.de/
megkapod a kamerát (gondolom postán)csak németországban vagy német címmel működik.
-
Protector
csendes tag
válasz
#06658560 #140 üzenetére
Ezen az előrendelés oldalon van egy csomó hely ahol lehet venni, de azt látom hogy némelyik szolgáltató csak éppen fogalmam sincs melyik.
Abban talán biztosan vagyok hogy MM és Saturn az függetlenül adja (gondolom). A többit nem ismerem. Azt tudja valaki hogy ez az ajándék kamera hogy is jár hozzá? Sajnos a német tudásom egyenlő a nullával.
-
törölt tag
válasz
cicaslany86 #139 üzenetére
P9 árváltozása.
P9Plus árváltozása.
Helyi MM általában száz euróval drágább a legolcsóbbaknál. Valamint elöfizetéses rendszerben a Voda szinte semmivel nem adja drágábban, mint az elödmodelleket.konkrétan a 6GiB-es adatcsmaggal két évre a P9 és P10 ugyanannyi havid´jat kér, egyedül az egyszeri díj között van harminc euro különbség. -
cicaslany86
aktív tag
Szerintetek megéri előrendelni, vagy lesz még olcsóbb mondjuk fél év múlva? Igazából nincs szükségem az ajándék kamerára, de ha ugyanennyi lesz nyár végén is, akkor nyilván jobban megéri, mint nélküle.
-
Protector
csendes tag
válasz
#06658560 #134 üzenetére
Eddig jól hangzik. Tudom érdekes, de nekem pont bejön hogy azért hajaz valamennyire az iPhonera, viszont IPhonet biztos nem akarok venni mert nekem sokkal jobban bejött az android. Az apró módosítások a P9hez képest nekem a megfelelő irányban változtak, gondolok itt az elöl lévő home gombra illetve a fekete színre illetve a többi tuningra. Remélem sikerül német áron szerezni. Ha onnan küldik nekem akkor nincs már rá vám az unió miatt, remélem jól tudom.
-
törölt tag
válasz
Protector #133 üzenetére
Most megfogdostam a P10-et, MM-ben ki van téve két darab. Összeszerelés, anyag, méret jó, minőségi, kijelző szép. Kamera szoftver jónak tűnik, kivéve a bokeh. Kihangosítva nem szól rosszul, de nem fogja leüvölteni az ember fejét.
A home "gomb" érdekes. Rezeg, nem gomb, és gyakorlatilag a három alap gombot kiváltja, amik egyáltalán nincsenek. Swipe a homeon helyettesíti. -
Protector
csendes tag
válasz
brainticket #122 üzenetére
Jónak tűnik így ajándék kamerával. Nem tudjátok véletlenül a német árat? Mert ha így jön ajándék mellé akkor lehet meg kell pendítenem a német kapcsolataimat.
-
-
törölt tag
válasz
Dr. 444Hertz #121 üzenetére
Gondolom az ára miatt. Ezt megkapja x centért, ha egyedi kéne neki, akkor azt x+n centért kaphatná. Milliós tételeknél pedig pár cent is hatalmas különbség.
-
ThorsHUN
őstag
válasz
dementor #124 üzenetére
Persze hogy masolnak. Kicsit tobbet mint az apple es vagy a samsung.
De masolnak azok is ne aggodj.
Naggyon reg volt mar egyedi formatervu okostelefon.
Van ez a HTC ONE altal inditott fem unibody stilus.
Van az uveg elo hatlapos stilus. A samsung fele elolapi fizikai gomb elnyujtva kerekitve (bar ennek az eredete az apple-e ugye csak ott kerek). Az edge stilusu kijelzo...
Van a felig uveg felig fem es kevernek ezerrel. De az alap trendek ugyanazok. Sajnos. A formak kicsit valtoznak.
Tenyleg feltucatnyi van csak. -
dementor
senior tag
válasz
Dr. 444Hertz #121 üzenetére
Folyamatosan az az érzésem velük kapcsolatban, hogy másolnak innen is, onnan is 1 picit. Nem homogén mint a Samsung vagy az Apple.
-
válasz
brainticket #122 üzenetére
Ez nem tudom, hogy miért jó...
Hiszen ezzel azt reklámozzák, hogy egy Leica fényképező mégiscsak jobb, mint a P10 kamerája -
brainticket
aktív tag
A németeknél adnak hozzá egy Leica instant kamerát 279 euró értékben az előrendelőknek, kíváncsi vagyok más országokban így lesz-e
[link] -
-
dementor
senior tag
Lehet ízlés ficamom van, de nekem nem jön be. Hardveresen természetesen rendben van.
-
djbelo
senior tag
Tényleg,ha jó stabil a rendszer mint mondjuk a P8 v a P9 nagy baj nem lehet! Az hogy előre került a ujjlenyomat olvasó,(többeknek nem tetszik) nem olyan biztos, hogy rossz dolog ez! Én is furcsálltam az elején, de minél többet nézem egyre jobban tetszik, s szerintem talán praktikusabb is az elején, mint hátul! Várjuk a teszteket!
-
Goxi
tag
Hát, nagyon vártam, Huawei drukker vagyok, de ez valami baromi unalmas lett.
-
törölt tag
válasz
Stanley-B. #109 üzenetére
A név akkor már samu másolás, hisz az alma is onnan lopta.
-
Pjotr
senior tag
válasz
Stanley-B. #109 üzenetére
És ez kit zavar? Engem pl. nem. Sőt, örülök, hogy a harmadannyiba kerülő, egyébként szuper telefonom normálisan néz ki.
A jelenlegi iPhone design egyébként is már retró.
-
Stanley-B.
őstag
iPhone formavilag, meg az antennacsikok elrendezese is egy az egyben. Az elerheto szinek kozul tobb is teljesen egyezo az iPhone szineivel, es a ketfele meret, Plus megjelolessel a nagyobbiknal szinten teljesen masolas. Nem rosszak a huawei telefonjai, vajon mikor hagyjak el ezeket a kisstilu megmozdulasokat es biznak annyira magukban hogy leszoknak a nyilvanvalo koppintasokrol?
-
cezarlacrone
aktív tag
Tetszetős kütyü
-
ThorsHUN
őstag
Az a baj, hogy a honor varhatoan majd a p10 specifikaciojaval fog rendelkezni. Nem lesz nagytestver ami a nagytestver kamerajaval jon ki.
Ez eleg szomorusagos -
Shyciii
veterán
A következő telefonom a P9 után már biztosan nem P10 lesz. Kisebbik P10 f/2,2 rekeszértékkel jön, és előre hozott ujjlenyomatolvasóval, plusz teljes egészében gyengébb fotós képességekkel fog bírni, mint a Plus verzió. Gratula Huawei. Elérted az Apple szintjét, innentől kezdve már nem maradok nálatok.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max - 512GB - Kártyafüggetlen
- Xiaomi 15 12/256Gb 3 év gari Fehér kivitel/csere csak iphone 15 pro/
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- Google Pixel 9 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Xiaomi 14 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Pad X9 / 4GB RAM 128 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest