Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- hcl: Huawei Mate 10 kókányolás
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Őskoczka
Új hozzászólás Aktív témák
-
no more
veterán
Mikor fikáztam én? Csak az iOS-t tartom buzisnak, ennyi (mivel szivárvány színű). De attól még nem véletlenül használja több százmillió ember a Földön. Apropó fikázás... Miért is vagy ott minden HTC hír alatt terjeszteni, hogy "fújdrága, nemprémiummertfém, feleslegesaboomsoundmertsosemhasználnám" (nem is használtál még csúcstelefont szerintem)? Azt sem tudod, hogy néz ki a Sense, hogyan működik, milyen feature-ök vannak benne, ráadásul összekeverted az M7-et az M8-cal.
DDD
-
Speeedfire
félisten
Egy One M8-at tettem be.
Csak, hogy ne egy több éves telefon legyen már a redmi 2-höz hasonlítva. Nem értem miért a One X-et hozzátok fel folyamatosan.De, itt a régi One S-em is. Full fém.
De itt a One X is, nem hinném, hogy csak a keret fém.
Szerk:
Hogy jön ide a motorola? És szerinted az "új" htc M9 se anyagból van? Lesd meg ezt a videót kérlek. A motoros részt ajánlom figyelmedbe. -
no more
veterán
Pedig eléggé úgy tűnik. De majd a Mi5 vs M10-nél is látható lesz ez. Egyedül a Huawei mobilok tűnnek komolyabbnak külsőre, mivel HTC One copy mind.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3432
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3510
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest