- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
nemlehet
őstag
Én nem hőzöngök, csak a véleményemet osztottam meg. Mivel már idén végzek az Msc-vel rohadtul letojom mi van jelenleg, úgy sem tudok tenni semmit.
1. My bad. Mondjuk azért abból a hatalmas arcodból kicsit visszavehetnél, mert a végén még nem férsz ki majd az ajtón.
2. Kicsit utánanézhetnél, hogy hogy történt a kiválasztás. Hint: Nem az nyert aki a legalkalmasabb lett volna, vagy a szakma szerette volna, hanem az akit Balogh tolt. Most mondhatnám: aki ilyen szinten tájékozott a kérdésben, az inkább ne szóljon egy szót se.
4. Ez így van, de mondjuk egy IS bőven elférne pár helyen a mondatban.
5. Ez lehet hogy így van, de ez mentség a jelenlegi gyomorig benyalásra?
6. Most jó direkt játszani a hülyét? Pontosan tudod miről van szó és miről beszéltem, de gondolom jól esik kötekedni. Ha gondolod kávét is viszek neked mellé, legyen egy jó napod.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Ma virradóra a Debreceni Egyetem törölte az egyetem Facebook-os értékelésének lehetőségét, miután több ezren értékelték...
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- APPLE Airpods PRO 2 , Airpods 4 Airpods Iphone 13 14 15 16 Bontatlan Új DEÁK TÉRNÉL AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Raynox-250 makró előtétlencse
- Tchibo Esperto Caffe szemes kv föző hibátlan működéssel
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest