Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• szab.tam

nagyúr

válasz proci985 #33 üzenetére

"másik meg, hogy alapvetően a drop olyan 6-8 fázistól nem szokott magas lenni (0.02-0.06), "
    gondolod...

soakdik 775-ös lapon volt/van.

asus p5qd turbo 8 fázis
    ugyanez premiuban 16(!) fázis.
    ugyanúgy madj 0.1v droppot csinálnak.

több 3 fázisos lapom is volt. ugyananyit droppoltak azok is. persze lényegesen vaccakabb tuningpotenciál mellett. de az instabilitás máshol keletkezett.

a kevés fázisos lapoknál bios 1.4v volt fölött mindegy volt mit adtam. egyszerűen terhelés alatt 1.31 fölött nem kapott a proci. a sok fázisos lapoknál mindegy, hogy mennyit adok. mindenhol kb. 0.1v a dropp. tehát nem fogy el egy határ fölött a tudomány. ennyi a különbség.

természetesen ez qvadoknál értendő. wolf-okkal kisebb a dropp, és a 3 fázios lapokkal is tudtam kb. load 1.37-ig emelni.

szép volt amikor egy ASRock_Penryn1600SLI-110dB-ben (első szilárdelektrolitos lapjuk volt, el cseszték, sípolt, cücörgött, minden baja volt), egy qx6850-et próbáltam megkergetni. hiába adtam neki bármennyit, ledroppolt 1.31-re. így 3.6 ghz volt a vége. (9x400)

Új hozzászólás Aktív témák