- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szab.tam
nagyúr
"másik meg, hogy alapvetően a drop olyan 6-8 fázistól nem szokott magas lenni (0.02-0.06), "
gondolod...soakdik 775-ös lapon volt/van.
asus p5qd turbo 8 fázis
ugyanez premiuban 16(!) fázis.
ugyanúgy madj 0.1v droppot csinálnak.több 3 fázisos lapom is volt. ugyananyit droppoltak azok is. persze lényegesen vaccakabb tuningpotenciál mellett. de az instabilitás máshol keletkezett.
a kevés fázisos lapoknál bios 1.4v volt fölött mindegy volt mit adtam. egyszerűen terhelés alatt 1.31 fölött nem kapott a proci. a sok fázisos lapoknál mindegy, hogy mennyit adok. mindenhol kb. 0.1v a dropp. tehát nem fogy el egy határ fölött a tudomány. ennyi a különbség.
természetesen ez qvadoknál értendő. wolf-okkal kisebb a dropp, és a 3 fázios lapokkal is tudtam kb. load 1.37-ig emelni.
szép volt amikor egy ASRock_Penryn1600SLI-110dB-ben (első szilárdelektrolitos lapjuk volt, el cseszték, sípolt, cücörgött, minden baja volt), egy qx6850-et próbáltam megkergetni. hiába adtam neki bármennyit, ledroppolt 1.31-re. így 3.6 ghz volt a vége. (9x400)
Új hozzászólás Aktív témák
- 48 GB-os AMD Radeon PRO W7900
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest