Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• proci985

MODERÁTOR

válasz szab.tam #34 üzenetére

ok, nálam a p35-ds4nél 0.05-0.06 a drop (utóbbi 1.54->1.48nál lett próbálva, több felesleges, lap visszajelzése alapján), p35-dq6oknál ez 0.02. bekapcsolt LLCs dq6ok meg ugyanúgy felülfeszelnek, mint az itt tesztelt lap. ezek quad értékek.

p35ös asusból (p5k széria) az a legjobb a deluxe wifi volt, az ugyanúgy 0.02 körül droppolt, mint a dq6 (0.02). q66 alá kb ez volt a legjobb két lap a piacon (a p35ös digi VRMes DFIből nem volt a topikban, csődbe is mentek, meg előtte is már akadozott az ellátás) amíg p45/x48 ki nem jött.

olcsóbb asus lapok (értsd, nem prémiumkategória) viszont drop szempontjából p35ön katasztrofálisak voltak, ezek szerint ez a jó szokásuk megmaradt p45re is. anno elsőre egy p5km volt, amire méltóztattak 3 (három!) fázist rárakni, majd -out of box semmit nem csináló, grafitozva ment- loadline calibrationnal tuninglapként hirdetni. na az 0.15+öt droppolt. kissé ki is készültem, hogy defaultból megkente 1.35el a procit, load alatt meg az 1.285ös VID ellenére kapott a lap szerint 1.21et.

asrocknál egy időben volt mesterséges határ, 1.35ös korláttal. mondjuk egy három fázisú lappal szerintem ez a teljesen megérthető kategória.

muzsikálást én a p35-ds4el is hallottam, igaz ahhoz 150W fölötti fogyasztás kellett, és a feteket is rendesen hűtve -120as venti rájuk- nem jött elő.

04ahgy: a forradalmi digis VRM vicces volt, már a 2900xtkre is azt raktak:). de dfinek is volt már digis lapja p35ön.

apropó: ilyen 400-600Woknál foglalatok hogy bírják a strapát, nem égnek át a lábak?

• 04ahgy

nagyúr

MSI Eclipse SLI. Már 3 éve DrMOS technológiával üzemel (mikor a Barts GPU-k VRM-jére a forradalmi, integrált driveres jelzőt használták a PH! reviewben, csak lestem, hogy ezek nem tudnak MSi-ékről) 6 fázissal. 400W körül kajáló i7-980X esetén sincs baja a VRM-nek. Csillió fázisos (24 talán) P6T Deluxe meg kifingik alatta.

HGyu

• toyone

őstag

Hiába a sok fázis ha azok rossz minőségűek vagy egyes lapoknál csak díszek mert be sincsenek kötve. Msi nél még a P67 lapok megjelenésével kapcsolatban hallottam hogy nem a fázisok növelésével fejlesztenek, hanem inkább kevesebb darabszámmal dolgoznak, de azok jobb minőségűek legyenek. Ezt is magába foglalja a Military Class II

Jó példa még a Biostar lapok, ott sincs agyon durrantva semmi és még is nagyon rendben vannak.

Köszönöm mindenkinek :R

Bármilyen tulajnak vagy leendőnek: van topikja az MSI 1155 lapoknak Link

Új hozzászólás Aktív témák