- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gusztáv
addikt
Zenénél, meg videónál tudsz a gyári appból is fájlt megnyitni, de én perverz módon szeretem, ha látszanak a gyűjteményben a dolgaim, mert szerintem az sokkal kényelmesebb. A képek az már nehezebb dió, mert ha ráböksz egy képre pl intézőben, akkor azt megnyitja a gyári program. Viszont utána nem tudod a vele egy könyvtárban lévő többi képet megnézni, míg ha benne vannak a képek mappában, akkor lehet lapozgatni, meg navigálni köztük.
-
Gusztáv
addikt
Ez egy jó kérdés, sajna az én W700-ban nincs kártyaolvasó, így nem tudom kipróbálni. De a Marketplace-ről telepített programok meg sem kérdik hova települjenek. A zenére tudtommal van valami trükk, amivel megoldható a dolog (de a felhasználók hány százaléka fog ezzel szenvedi?).
-
Gusztáv
addikt
Persze, csak pl a Win 8 sem a zenéket, sem a képeket nem hajlandó sd kártyáról belistázni. Plusz tapasztalataim szerint elég szépen el tud burjánzani, mondjuk ha van egy kicsit komolyabb levelezésed. Nálunk a Win 7 a céges notebookok 60 GB-os partíciójára lettek installálva, és lassan kezd látszani, hogy ez nem volt a legjobb ötlet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- szinte új iPad 2022 (10. generációs) Wi Fi 64GB silver ezüst Apple garancia
- Apple Air Pad 5.generácio / 32GB / Wi-fi / 12Hó garancia
- Honor Pad X9 / 4GB RAM 128 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HP Elite x2 1012 G1 Touch 2in1 LTE/4G Win10 Tablet lecsatolható bill. 100%ÚJ Akku, üzletből, 27%ÁFÁS
- Microsoft Surface Pro 7 tablet
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciáva
- HP Zbook Fury G7 I7-10850H
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest