Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: KLINTHOLM 3 fiókos fekete, acél, zárható kiegészítő elem
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
MaUser
addikt
Hát mondjuk tényleg nem átlagigény.
Minőségben egyébként meglepően nagy az ugrás, pont most szórakoztam ezzel a plazmás topikba is írtam, hogy messze kisebb difit látok egy jó 720p rip és a gyári BD között, mint a 720p rip jinc + ar vs mondjuk bicubic upscaling között.Itt egy kép, de főleg mozgás közben látszik, jinc3+ kivételével mintha háló lenne a kép előtt.
Egyébként 780Ti-t meglepően elég egyszerű kipörgetni, upscaling-nél 2x8 tap, + ar + magas bitrate és máris akadozik is. De nyilván 1080p-s anyagnál ez nem gond, csak srácnál van vagy 10 winyó 720p rippel teli (főleg sport) és inkább ezek 1080p-s beszerzése lenne a gond.
Mercutio_: Mivel itt alapvetően a skálázás minőségéről van szó, szerintem a képminőség javulás látványos a kijelző típusától függetlenül, lásd a fenti képet. Nyilván 1080p anyagnál nincs nagy difi (de lehet én vagyok vak).
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy ruhás topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Steam Deck
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3388, 100% Akksi
- Mac Mini M4 AZONNAL 16GB 256GB 1 év gar
- 172 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Minőségben egyébként meglepően nagy az ugrás, pont most szórakoztam ezzel a plazmás topikba is írtam, hogy messze kisebb difit látok egy jó 720p rip és a gyári BD között, mint a 720p rip jinc + ar vs mondjuk bicubic upscaling között.