Hirdetés
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
stratova
veterán
Csak nem egy GX600PX? Olyan járt felém is. 8600GT megadta benne magát, de lehetett BGA-ztatni. Viszont a burkolat és maguk a zsanérok is nagyon vékonyak, ott is barkácsolás lett a vége, de még csak a fedél tört el. Legalább a csatlakozások rendben (egyelőre semmi kontakthiba) kopp-kopp. Ez a zsanérmizéria viszont nem Gamer és MSI függő, ezek a gépek pár év után már ilyenek, ez van.
-
stratova
veterán
Kár ezen vitatkozni szerintem. Egyszerűen más igényekkel vesz notebookot az, aki úgy gondolkodik mint te [vagy részben én
]. Megint más, aki mindenhol igényt tart a játszhatóságra. Bár nekem is meredek lenne évente 300-500e Ft-ot költeni ilyesmire (még ha meg is tehetném). Máshogy vagyunk eleresztve (és mások a preferenciáink). -
stratova
veterán
Az üzleti notik itt csak tartósság szempontjából kerültek elő, úgy általában a notebookokat megvédendő. Abban maradtunk, hogy a mai gépek ha megérik a 4 évet már szerencsésnek mondható a tulajdonosuk (sajnos így vannak megtervezve, itt tényleg cserélni KELL egy idő után...
), nem a szóban forgó MSI noti lett leszólva (legalábbis a kategóriatársaihoz mérten biztosan nem).
Már megjegyezték a lekapcsolható világítást is.
Ár/teljesítményben korábban is az egyik legjobb vétel volt az MSI GT/GX sorozata (bár az Asus G sorozat egy időben egész jó áron kellette magát).
Egy évet a notebookok többsége gond nélkül kihúz, 2-3 környékén jönnek elő lassacskán a bajok, ha többet hurcolássza az ember a gépét. Ettől még kívánom, hogy hosszú s lehetőleg gondtalan élete legyen az MSI-dnek. Örökké még az üzleti gépek sem tartanak (bár rokonsági rekorder eddig egy X20-as, az köszöni még jól van). -
stratova
veterán
Mielőtt véglegesen elveted a notebookot nézz meg pár üzleti szériásat is (Thinkpad T, Dell Latitude, HP Elitebook, Fujitsu Lifebook stb.).
Ha kibírt 4 évet már jól is jártál vele, ma már ennyit sem mernék elvárni egy átlag laptoptól (ez van, nekem is szembesülnöm kellett vele Asus-nál Acer-nél MSI-nél.
2006-os gépemet (Asus, 230-240e kategória) kb. 1 éve már csak asztaliként tudom használni és nem hajtom le a fedelét).M3oH A nagyobbiknál ha tényleg masszív a ház talán még megbízhatóbb, de a kistesó szerintem inkább a beleköltöztetett technika miatt annyi amennyi, nem a tartóssága miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8365U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Acer Travelmate X314 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP 15 - Intel N4000 I 4GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad E50-70: i5-5G I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD ASUS ROG STRIX RTX 3070Ti 8GB Zalman Z1 PLUS 750W
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB ASUS TUF Gaming GT501 CM 750W
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D - i5-7200U I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900XT 20GB Be quiet Pure Base 500FX EVGA750W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
]. Megint más, aki mindenhol igényt tart a játszhatóságra. Bár nekem is meredek lenne évente 300-500e Ft-ot költeni ilyesmire (még ha meg is tehetném). Máshogy vagyunk eleresztve (és mások a preferenciáink).
), nem a szóban forgó MSI noti lett leszólva (legalábbis a kategóriatársaihoz mérten biztosan nem).