Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
hcs57
addikt
hova lettek a képek? Nem látom őket...

-
(ADAMKA)
csendes tag
Üdv!különben nekem is van egy Sapphire 4830-am és az ati overdrive-val 690/2350-es tuningot javasolt a karira,úgyhogy van ezekben a karikban erő!!
-
(ADAMKA)
csendes tag
Gratulálok szép munka ez!sok munka van benne az biztos!
-
MuFFo
tag
Eltüntek a képek... Ha csak átmeneti zavar van az erőben, akkor bocs.
Mod után: most látom hogy észrevetted. -
aginor
veterán
Hát igen, mindenki szidja itt a képfeltöltés.hu-t, de az oda feltöltött anyagom eddig mindig elérhető volt, mégha kicsit lassan is, ide meg először rámolok, és kapásból taccsra vágja a cikket..
Szerintem én részemről visszatérek a következő cikkemben a képfeltöltés.hu-horz aki meg nyávog miatta, az nézegesse ezt az üres szart.. -
tlac
nagyúr
válasz
SystemRoot
üzenetére
én sem
a dj-beat-en vannak a képek, az pedig éppen nem működik -
SystemRoot
őstag
én nem látom a képeket és grafokat, semmilyen böngésző alól.

-
Rossi
addikt
Igényes teszt, thx.
Ha rám szakad egy kis lóvé (vagy észhez tér a yen...) lehet, hogy 4670 helyett 4830-at vételezek.
-
forras2
őstag
Nagyon jó lett a teszt,és igényesen megcsináltad!
Grafikonok nagyon jók lettek!
Nah megindultak az Ati vga-k árai lefelé!

-
aginor
veterán
Köszönöm mindenkinek a kritikát és biztatást, bocsi a tőlem szokatlanul sok helyesírási hibáért, de sajnos a kész cikkez csak egyszer tudtam átolvasni egyéb elfoglaltságaim miatt, és a world jónak találta, este majd javítok mindent.
Az Nvidia vs Ati harcba nem szólnék bele, de a driverektől a 8800gt-ből nem lesz GTX, a tesztben szereplő eredményekhez kb 10%-ot hozzáabtok és megvan a jelenlegi teljesítmény, mivel az újabb játékokban nem is szerepel így azokba kár belekötni. Alapvetően az arányok nem változnának számottevően egy új driver esetén sem, mivel akkor ati-ból is egy újabbat kéne berakni.
-
-
pcsabat
őstag
Sztem felesleges a drivereken vitázni, sok olyan ember van mint pl én aki soha nem fog amd videókártyát venni, mint ahogy amd procit sem (csak ha esetleg más nem lesz) és nagyon sokan vannak olyanok akik soha nem vesznek majd nvidia-t vagy éppen intel procit. Iyenek vunk, az alapprobléma a topic-ban már megint nem a driver kérdés hanem az ős ellentét azaz ati vs. nvidia.
-
Zso Ro
senior tag
Ebben tévedsz.Én Nvidiás voltam,mindaddig,amíg bele nem futottam a hulladék 9600GT BSOD problémáiba.
Azóta 4850,de nekem nem a márkától függ a vásárlás,hanem az ár/teljesítmény arányról.Ollie:
Másoknak,köztük nekem is kimondottan tetszik.Mindenki:
Még mindig nem az nvidia vs Ati harcról van szó a cikkben.Engem a két Ati közti különbség érdekelt,sz@rtam rá hogy milyen Nvidia kártya van mellette,és annak milyen drivere szerepelt a tesztben -
Nagyon jó és szinvonalas teszt lett.
Egy dolgot jegyeznék meg, miszerint jobb lett volna üresen hagyni a grafikonok háttereit. -
7
addikt
Srácok! Fejezzétek be a hangulatkeltést, ennek itt nincs helye! Töröltem egy rakat hozzászólást, nem akarok még egyszer emiatt benézni ide!
-
szép
csendes tag
Már elnézést, de a 4850 után a GT egy áldás, csak ennyit tudok róla mondani, az n-vidia a nyugodt játékért van, az ati-fix-ekre vadászás (főleg vistával) olyan, mint az uránium bányászat
-
Bocaa
senior tag
szépen hasít a E5200-od 3.5-ön 1.18v.
Grat a teszthez!
-
szép
csendes tag
Most adtam el egy 4850-est és vettem helyette egy 9800GT-t mert elegem lett az ati fix-ekből, azelőtt én sem hittem el, hogy mekkora a különbség...
-
Dyrg
aktív tag
Szép teszt. Nekem nagyon tetszett. Mindig lesznek újabb driverek, és??? Attól még nem kapsz egy új vasat, ha drivert frissítesz!!! Az Nvidia driver is régebbi volt, meg az Ati driver is, szóval nem hiszem, hogy most néhány fps miatt kéne összeveszni... melyik a jobb... nem k...rvára mindegy? Szinte ugyan azt hozza mind a kettő, aki Nvidia fan az úgyse pártol át Atira...
Szép napot!
-
szép
csendes tag
Ez nagyszerű, most ócsároljuk az Ati-t az n-vidia javára?
-
Bluegene
addikt
hát igen, itt nem arról van szó kinek van igaza, láthattad nyáron előnyben volt az Ati, most pariban vannak(bár még mindíg olcsóbb és kevesebb áramot fogyaszt talán halkabb is)
érted adott teljesítményért minek több pénzt költeni?
vagy rosszabb teljesítményért több pénzt? ----->ha így látod vegyél 9800GTX+-t, nekem8

és szerintem még annyi mégiscsak újabb a 4850, tehát a korszerű játékok jobban futnak vele, pláne hogy egyre inkább figyelembe kell venni mert elterjedt, a G92-es meg kifutó széria már, hiába állja még úgy ahogy a sarat a legszupibb driverekkel, nincsenek tartalékok már benne
-
ProEvoFan
nagyúr
akinek nagy a szája h mennyievel jobb az új nVidia driverrel a 98GTX+, az csináljon egy ilyen
profi tesztet és annyi....
de ez a teszt nem is a 88GT vs 48xx harcról szól...hanem a 4830ról
de hát ez nem tűnt fel az uraknak

-
Bluegene
addikt
A 8800GT után kb fél évvel csinált az ati egy 10%-al gyosabb kártyát. Erre vagy annyira büszke? ez így nem igaz, te képzelődsz
1. nem vagyok rá büszke, miért is? egyébként is 4870 volt a rendes kártya a 4850 olcsósított(és jócskán alákínáltak az nvidiának, szegény zöldek arról álmodtak hogy 150K-ért adják a 280-ast nem jött be nekik)
2. többről van itt szó mint 10%-ról, egyrészt augusztusban [link] ez még nem mondhattad mert kábé [link] 43%-kal volt gyorsabb, tudni kell hogy az nvidia driverírói sokkal jobbak mint az atié, tehát az Atinál mindíg késésben vannak, hiába sokkal jobb a hardver(technológiailag akkora fölényben van a 4850 a 8800GT-től hogy belezöldülnél)3. jelenlegi ledolgozását a nvidia elsősorban a jó driveríróknak(és gyenge atis driveríróknak nekik idő kell) és nem a közel azonos hardver miatt van, hardveresen sokkal gyengébb a G92, nyáron így volt, és visszaáll minden, ráadásul már lesznek AMD által szponzorált játékok is, lehet el se indul az öreg G92-n

Kleroo: nincs igazad:[link] de azt elismerem hiába jobb a hardver ha a driver gyenge, vagy a játékírók figyelmen kívűl hagyják az atit
egyébként is már elmondtam hiába van most közel a 9800GTX+ a 4850hez, tiszavirágéletű lesz, többet fogyaszt és drágább, Crysisban gyengébb, innentől el lehet dönteni mit veszel
-
Havajava
tag
Én úgy nézem , hogy az userek nagyrészének 19-es vagy 21-es monitora van és ezen a felbontáson a GTX lazán hozza a 4850-et. Felesleges telekiabálni a világot mint ahogy te is, nem beszélve subarukáról, hogy mindenki buta aki nem 4850-et vesz mert szerintetek az jövő, a jelen meg a múlt.
A 8800GT után kb fél évvel csinált az ati egy 10%-al gyosabb kártyát. Erre vagy annyira büszke? -
Bluegene
addikt
és ha most egyenrangúak kábé akkor mi van? a 4850-es olcsóbb és ahol igazán számít az a pici különbség(Crysis), ott a 4850-es veri a 9800GTX+-t a 8800GT-t meg pláne
nem is beszélve hogy kevesebbet fogyaszt, mégiscsak 1 teraflops nyers erőről beszélünk, hol van attól a 8800GT vagy a hamisított 9800GT(ami ugyanaz), seholse, igazából neked kéne kinyitnod a csipákat
-
Bluegene
addikt
Zsubi: tisztában vagyok ezzel, hisz a belinkelt teszt új és a legfrissebb driverekkel készült, a tényekkel nem vitatkozom, lehet így is nézni, sokat behozott az nvidia az új driverjeivel[link], de azt is tudni kell hogy a 4850-esnek nagyobb tartalékai vannak, így később vissza fog állni az eredeti állapot, primitívség így nézni egy tesztet ahogy ti

[ Módosította: 7 ]
-
csabinka
tag
Nagyon jó kis bemutató grat a szerkesztőnek!Használtan már viszonylag olcsón hozzájuk lehet jutni már 30 31 körül vannak 4850-ek!4830-is 20 18 környékén aki nem ragaszkodik az újhoz annak megmarad egy kis pénze és megkapja a jó kis leckét feladó karikat!ATI forever!
-
Bluegene
addikt
mi most nem a tunningolt változatról beszélünk, 4850-esből is van tunningolt és lehet is tunningolni képzeld, a tesztben alapórajelen volt
mindenképp az utolsó helyen tanyázna a 8800GT szvsz

miért a 4850 pont a megfizethető középkategória etalonja, 35K is volt, most felvitték az árát a kereskedők mert így is viszik mint a cukrot, én anno 23K-t dobtam rá a 3850/256-ra
-
Havajava
tag
Bluegene. :Honnan veszed azt a marhaságot, hogy a GT meg a GTX között 20% különbség van, Főleg mivel az enyém OC és a GTX órajelein megy csupán a 16 sp hiányzik belőle. Ha neked ez 20% külömbséb akkor
előtted.

Egyébként a teszt több oldalból áll, amit beraktam az első oldala. A 4870 X2-vel meg szerintem ne példálózz mert annyit kevesen tudnak egy kártyára kiadni.
Itt a megfizethető középmezőnynek van jelentősége nem a 100k-s nagyvasaknak.[ Módosította: 7 ]
-
codec
senior tag
Egy 8.10-es catalysttal szemben jobb lett volna egy 178.24-es forceware driver. Az a 169-es nagyon régi, és az újabb játékoknál lehet, hogy így nem tudott a kártya annyit felmutatni, mint amire képes is lenne.
-
Bluegene
addikt
ilyenkor az van hogy a 9800GTX+ ból vonj ki 20%-ot akkor megkapod a 9800GT/8800GT teljesítményét, ami megsúgom az utolsó helyen lesz
egyébként végignézegetve a tesztet a 4870X2 aláz
te pedig pont kiválasztottad azt (COD5) ahol egyébként is 40-60FPS-t dob a 4850, és abban a játékban gyenge az ati, én egyébként a COD5-öt 1600X1200-ban fullon nyomtam végig 40-60 FPS-sel meg se röccent, igazából innentől akár GTX 280-as is vihette volna és? 40FPS fellett már nemigazán érzékelni, crysisban(ahol kell a kraft ugye) viszont a 4850 veri a 9800GTX+-tegyébként is drágább a 9800GTX a 4850-nél, és nem jobb annyival
-
Havajava
tag
Én is olvastam, hogy miért. De akkor példáúl valaki hasonlítson össze egy 3870-est egy 7.12-es Cat-al , és a 8800GT-t a 180.48-an forc-al. Az is érdekes eredményeket hozna az tuti és kb. annyi értelme lenne mint ennek. Inkább bele se kellett volna rakni a 8800-at a tesztbe.
Egyébként semmi bajom sincs a 4830-al ha kártya vásár előtt lennék tuti én is ezt választanám. -
s200
tag
Említve volt a cikkben 1280x768-as felbontás is, mely több szempontból érdekes számomra.
Valóban érdekes, PC-s világban nem annyira elterjedt.
Inkább projektorok, plazmák szokták használni, ritka ronda (15:9) képarány.
Ha neki 1440x900-as felbontású monitora van, akkor a képarány megtartása mellett 1280x800-as felbontást kellene választania abban az esetben, ha valamiért el akarna térni a monitor natív felbontásától. -
Kleroo
veterán
Hát azért ez sem igaz.nézzük objektíven a dolgokat.az nvidia drivere kb 1 éves, amióta már többszörösen gyorsult 10-15 % okat.De a 8.10es catalyst..khm... nem öreg...egyáltalán nem..
De ez csak neked szólt, nem a cikk írójának, mert neki már említettem, hogy írja oda a végére, hogy a 8800gt teljesítménye nem teljesen reális.
De így is köszönet hogy beollózta őket, hogy valamennyire hasonlíthatóak legyenek. -
kisedi
csendes tag
Csatlakozom Pcsabathoz: "Ja, hát igen a 180.48-as nv driverrel legalább 10-15%-al gyorsabbak lettek volna a geforce-ok, hanem többel" és
annyi hozzáfüzni valóm van hogy az új Catalyst kb 15-25% ot hozott volna a 4850 eredményeken.
Viszont aki szidja a tesztet a régi driverek miatt az NEM TUD olvasni. A hsz-ek elején írja a
srác hogy a GT kártya eredményeit egy régi tesztből emelte át.
Így kb egálban van a teszt, mert a cheat-ekkel az új driverek kb u.a. gyorsulnak mindkét oldalon. (Kivéve a 4830-at amin nem megy az uj Catalyst, s ezzel egyenlőre el is ásta
a kártyát az ATI pont a riválissal szemben(9800GT) ) -
Solten
őstag
Igényes, jól átgondolt, alapos, hasznos írás
Well done Aginor! 
-
Biomokus
tag
Borzasztó igényes írás! Valóban le a kalappal a munkád előtt! Köszönöm!

Üdv: Biomokus
-
Zso Ro
senior tag
Köszönjük a tesztet.Bár valóban igaz,hogy a Nvidia driver nem mai darab,de igazából engem a 4830 és a 4850 közti különbség érdekel.Néhány NV csalódás után Ati párti vagyok,tehát csak az a kérdés hogy ismerősömnek való gép összeállításnál melyiket javasoljam számára.
Nekem a Sapphire 4850 Toxic tökéletesen működik,a gyári OC-n,hangtalanul.Mellette még hűvös is.
-
Nagyon igényes, jól kidolgozott, átlátható cikk, tényleg le a kalappal!

-
Kleroo
veterán
Gyönyörű munka.Részletes, és horror munkád lehetett vele.
De a konklúzióhoz feltétlenül írd oda,hogy a 8800 gt-ket régebben tesztelted, és a driver hát khm...régi. A legújabb drivereivel már sokkal gyorsabb.(nem győztem olvasni a honlapján, hogy driverről driverre gyorsulnak játékok 10-20 %-okat)
Nem is csoda, hisz ilyen ellenfél mellett rá kellett feküdniük a driverheggesztésbe.
-
Csapi007
veterán
Hy
Szép teszt lett gratula.
Nem pont ide tartozik de nem tudja valaki hogy a Sapphire 4830-ra rámegy úgy az Accelero S1 hogy a gyári mosfet-hűtő rajtamarad?
-
Depression
veterán
Élmény volt olvasni.
-
pcsabat
őstag
Ja, hát igen a 180.48-as nv driverrel legalább 10-15%-al gyorsabbak lettek volna a geforce-ok, hanem többel (de inkább többel)
-
pcsabat
őstag
Nagyon jó írás, biztos sok munkád volt vele ezért gratulálok. Viszont nekem annyi lejön hogy az öreg G80 még mindig jó harcosnak számít, ref hűtővel sem megy játék közben 70-72 fok fölé és talán a Bioshock-ot kivéve mindenhol beelőzi a két radoent

-
Taky
senior tag
Hiánypótló cikk...

Gratula és hatalmas THX!

-
Mystic
tag
Nagyon szép, részletes teszt! Gratulálok!

-
plaszy
őstag
Szép munka! Remek olvasmány! Elgondolkodom egy ilyen karácsonyi ajándékon

-
milbo
aktív tag
Köszönöm az ezt igényes tesztet a 4830-as tulajok nevében.

-
PH-User
addikt
Gratulálok a teszthez, de én megmaradok a Galaxy 8800GT OC kártyámnál még egy jó darabig.

-
yolan
őstag
Frankó kis cikk és teszt lett, külön tetszenek a grafikonok hátterei, ötletes.
Egyedül az nem szimpatikus a 4830-al hogy hibás 4850-es magokat tesznek rájuk, és ezért magasabb feszt kell nekik adni
-
subaruwrc
félisten
szégyen ez a hűtés.
de legalább gyepálja az nv-ket
korrekt írás. grat. -
Dark KillerX
addikt
Grat a teszthez,és a karihoz is,csak egy vmi bökte a szemem,az Nv driver,hát azért nem a legújabb.

-
DuplaZso
aktív tag
Helyesírás. Vesszők és azok helyének használata, igekötők, egybeírom-különírom bizonytalanságok.
Az 1280x1024-es felbontás (TFT-k) 5:4 arányú, 1280x960 (képcsöves monitorok) adja a 4:3-at. Említve volt a cikkben 1280x768-as felbontás is, mely több szempontból érdekes számomra.
A többit majd leírják mások. (szerk: ahogy látom, nemcsak az én szememet szúrják a hibák)
Szerkezetileg viszont elfogadható, a tartalom összehozásához nyiván sok idő kellett. -
AtHoS
nagyúr
Először is gratula a teszthez

Most pedig jöhetnek a hibajavítások: (ha nem gond akkor csak sorolnám)
1. "kideríteni azt, hogy hogyan felel meg" a "hogy" nem szükséges
2. "jól tuningolhatóak hírében állnak, hát, később majd meglátjuk" így szebben nézne ki: "jól tuningolhatóak hírében állnak. Később majd meglátjuk"
3. "a mérnökök kicsi könnyelműek voltak"
4. "az Ati 100W körül határozta meg a maximális fogyasztását" mivel hiányzik a tárgy, így inkább csak "fogyasztást"
5. "DVI és egy componens" ha már magyarul írunk hasznájuk magyarul "komponens"
6. "4830-is" ide nem kell kötőjel
7. "feszültségeken üzemelnek, a „tesztlaborban” járt" inkább "feszültségeken üzemelnek: a „tesztlaborban” járt"
8. "Összehasonlítás képen" javítva "Összehasonlítás képpen"
9. "a Sapphire 4850 Toxic, mindössze 1,12V" javítva "a Sapphire 4850 Toxic mindössze 1,12V"
10. "kapcsolódik a grafikus maghoz, részemről ezt csak üdvözölni tudom" vessző helyett pont illetve zárójeles megjegyzés illene
11. "Az MSI ezen terméke megkapta a hangzatos OverClocked jelzőt is, de bár ne kapta volna, mivel a gyári tuning kizárólag a magot érintette, és ott is a nevetséges kategóriába sorolható 10 MHz-et vállattak csak be" javítva "Az MSI ezen terméke megkapta a hangzatos OverClocked jelzőt is, de bár ne kapta volna. A gyári tuning kizárólag a magot érintette és ott is a nevetséges kategóriába sorolható 10 MHz-et vállaltak csak be"
12. "bővítő helyet foglal, és csak a grafikus mag" és elé nem kell vessző
13. "függőlegesen ált" inkább "állt"
14. "szabályozó" ez többször is feltűnik az írásban. Inkább így használd: "szabályzó"
15. "sokakat érdekel, hogy teljesítményük, hogyan viszonyul egymáshoz" hogyan elé nem kell vessző
16. "kitérek az alkalmazott beállításokra is, egy kép erejéig" vessző nem kell ide
17. "ezáltal a 8800GTS/9800GTX kártyákat is, az viszont érdekes, hogy" valahogy így "ezáltal a 8800GTS/9800GTX kártyákat is. Az viszont érdekes, hogy"
18. "a G92-hőz képest" rövid "ö" kelleneNa itt elfáradtam. Rengeteg helyen fölöslegesen pakolod tele a mondatot vesszővel. Sok mondatot vessző helyett ponttal illene tagolni. Az "és" előtti vessző több helyen is előfordul.
Sajnos kötözködés lett a hozzászólásomból, pedig nem ilyen célból fogtam neki, ezért utólag is elnézésed kérem.
Mégegyszer gratula a cikkhez -
sasha007
tag
NAGYON igényes a teszt, GRATULÁLOK!
-
kts88
aktív tag
Jó kis teszt volt, jó látni, hogy az amd/ati mérnökök nem tétlenkednek
. Bár érdekesnek tartom azt a tápellátást, jó brutális. Nekem a sapphire 4850 dual slot fan-on csak 2 fázisú, de így viszi a 700Mhz-s Gpu frekit 
-
Kickass
őstag
emberek, tessék tanulni, ez egy igazi logout szakmai írás, sok szép kép, tartalom is van benne, jókis nyúzós teszt tetszetős grafikonokkal, fogadd Őszinte Gratulációm sok ilyet még
élvezet volt olvasni, annyira h komolyan elgondolkoztam a 3850-em lecserélésén egy ilyenre
-
rootkiller
őstag
Ha most vennék gépet, tuti ilyen menne bele. Amúgy csnál6nának ebből AGP-s verziót is akár.
-
AMD ehog
aktív tag
Jó kis kártya ez.
-
aginor
veterán
Köszönöm mindenkinek az elismerő szavakat!
mókus1: azért mert a 8800gt eredményeit egy korábbi tesztemből emeltem át, és akkor még nem jelentek meg az újjabb játékok, így csak ott szerepel ahol még le tudtam tesztelni, de ha adsz egyet kölcsön akkor szívesen leteszetlem az újabb játékokkal is. -
mokus1
addikt
Szia!
Nagyon jó írás de vannak dolgok amik nem igazán tetszettek.Miért nem tetted az összes tesztbe a 8800GT-t??
Mert nekem leginkább úgy tűnt oda ahol erősebb lenne mivel azok a játékok az NV-nek fekszenek. -
kokyt
senior tag
Az ilyen cikkek miatt érdemes olvasni a logout-ot
Gratulálok! Nagyon szép munka
-
Taranti
senior tag
Szép volt, köszi! Jelenleg úgy látszik, hogy a 4830 a legjobb ár/érték arányú vga.
-
^Clown
addikt
Ez egy gyönyörű írás, látszik, hogy sokat dolgoztál vele. Le a kalappal!
-
Speeedfire
félisten
Szép, részletes munka !!!
Gratula!
Azért még mindíg nem gyenge kártya a 8800 GT !
-
cannibal
senior tag
Igényes írás külön kiemelném a grafikonokat és a képeket, biztos sok munkád volt benne
Magánvélemény: az lenne a legkirályabb ha a 4850-et adnák a 4830 árában
Új hozzászólás Aktív témák
- IPAD 7 2019 Wifi+Cellular 128GB , ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL, 27% ÁFÁ-s
- Ps5 slim digital bontatlan 2 év MM gari!
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 14 M4 MAX 14 32GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető Deák
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 5700XT / 16GB DDR4 / 256 SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

te pedig pont kiválasztottad azt (COD5) ahol egyébként is 40-60FPS-t dob a 4850, és abban a játékban gyenge az ati, én egyébként a COD5-öt 1600X1200-ban fullon nyomtam végig 40-60 FPS-sel meg se röccent, igazából innentől akár GTX 280-as is vihette volna és? 40FPS fellett már nemigazán érzékelni, crysisban(ahol kell a kraft ugye) viszont a 4850 veri a 9800GTX+-t

de legalább gyepálja az nv-ket