Hirdetés
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
8th
addikt
válasz
Donki Hóte
üzenetére
"Azzal viszont ne dicsekedjél, hogy a másik fél beleegyezése nélkül felvetted a beszélgetéseiteket, perpillanat ez nagyobb bűn, mint az illető által elkövetett csalás"
Nincs jogi végzettségem, rendesen hülye is vagyok a témához így lehet, hogy láma kérdés következik. Az jogilag nem esik más elbírálás alá, hogy nem egy telefonra telepített applikációval rögzítette titokban a hívásokat hanem céges telefon lévén a munkáltatójától tudja a rendőrség kikérni a hanganyagot? "(Céges kártya végett kötelezően rögzítve vannak a hívások)" Tehát nem ő az "elkövető". Ha mi ketten privát üzenetben, e-mailben, sms-ben lebeszélünk egy adásvételt és becsaplak az bizonyító erejű és nem hurcolnak meg érte ha felhasználod ellenem. De ha telefonon élőszóban csaplak be az már nem, sőt akár még téged vesznek elő érte mert rögzítetted a beszélgetést? Ez elég hajmeresztő ha tényleg így van.

-
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Persze, de érdemes eltenni.
-
válasz
Donki Hóte
üzenetére
& Mindenki
A rend őreinek nem adtam át a felvételt, mert már tudom, nem szabályos. Ismeretlen tettes ellen indult az eljárás, ezért nem garantálnak semmit. És azért indult ismeretlen ellen, mert közölték: Ha esetleg magát az elkövetőt nem így hívják, akkor rágalmazás végett engem fognak előállítani!
Na, szép kis világot élünk...
A tag bankszámlaszámában 117 jelenti ezek szerint az OTP-t, a 7332 pedig a fiókot. Bár ez alapján én nem találtam semmit a Google-el. 7635 Pécs, Nagyszkókói Út 21 szerepel a lakcímkártyán, amihez Hegedűs Attila név tartozik. Ismerős esetleg valakinek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Keressek intel i7-i9!!
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Dell PowerEdge T110 II PC, Xeon E3-1220 v2 CPU, 32 GB DDR3 RAM, 2 x 1 TB SAS HDD
- Lenovo Tab M10 HD 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Huawei Quidway S5324TP-SI-AC - 24G, 4SFP, L2, managed switch
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Dell Latitude 7320 i5-1145G7 16GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest