- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Játékba csomagolt malware 85 GB-ban
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dokibá
aktív tag
Tegnap történt velem és muszáj valahol leírnom mert szétvet az ideg. Budapesten a Rákosi úton mentem be a városba, előttem egy ideiglenes rendszámos kabrió, lámpánál jobbról volt hely úgyhogy mellé álltam, aztán zöldnél mikor elindultam hallom ám, hogy nyomja mint akinek az élete múlik rajta, csikorgó gumik stb és megjelenik mellettem... Szépen kiszorított a buszmegállóba... A következő lámpánál nyilván utolértem és szóltam, hogy kamera van a motoron... És erre jött a válasz ami miatt ezt leírom... Azt bírta mondani a józan ítélöképességgel kevéssé ellátott embernek látszó kisebbségi érzés halmaz, hogy ne oktassam ki, akkor mehetek wlőre ha van hely és ő tíz évig motoros rendőr volt. Az biztos elkerülte a figyelmét, hogy simán befértem mellé, ahogy nagyvonalúan arról is elfeledkezett, hogy jobbra tartási kötelezettség van, tehát balról is simán elfértem volna (egyébként jobbról is szabályosan előre lehet menni motorral ha elférsz).
Plusz ha tényleg motorozott valaha, pláne ha rendőr volt, akkor tudnia kellene, hogy ez közúti veszelyeztetés. És egyébként nyilván a következő lámpánál balra kanyarodott, szóval meg kellett várnia, míg elengedik szegényt. Biztos ettől is felment benne a pumpa, mert miközben elhúztam mellette, hallani véltem, hogy ordít valamit. Gondolom jó utat kívánt.Dokibá
-
UPDATE
But who is watching the guardians?
-
Köszönöm mindenkinek a jókívánságokat.
But who is watching the guardians?
-
ncc1701
veterán
Mára kb az összes 40+ éves ismerősöm eladta a motorját. Nem kívánták tovább kísérteni a sorsot.
-
Motort lehet javítani,pótolni, egészséget, életet nem. Fő hogy egyben vagy, lesz még alkalom motorozni. Jobbulást kívánok!
Csak nevess, ne vedd túl komolyan!
-
iday
aktív tag
Igy ismeretlenül is mielőbbi felépülést!
Szerencse hogy nem lett komolyabb baj.
A motort meg csak összerakjátok.3dfx & AMD & ATI forever! http://iday.hu
Új hozzászólás Aktív témák
lo A balesetSosem gondoltam volna, hogy ezen sorozatom következő epizódja ilyen hamar kap témát, azt meg sejteni sem...
- Óra topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Apple notebookok
- Honor Magic7 Lite - erősítést kérek
- Karcsúak a Galaxy S25 Edge várható specifikációi
- Hardcore café
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Black Myth: Wukong
- Path of Exile 2
- További aktív témák...
Állásajánlatok