- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Klaus Duran: Páramentesítők minősége
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dokibá
aktív tag
Tegnap történt velem és muszáj valahol leírnom mert szétvet az ideg. Budapesten a Rákosi úton mentem be a városba, előttem egy ideiglenes rendszámos kabrió, lámpánál jobbról volt hely úgyhogy mellé álltam, aztán zöldnél mikor elindultam hallom ám, hogy nyomja mint akinek az élete múlik rajta, csikorgó gumik stb és megjelenik mellettem... Szépen kiszorított a buszmegállóba... A következő lámpánál nyilván utolértem és szóltam, hogy kamera van a motoron... És erre jött a válasz ami miatt ezt leírom... Azt bírta mondani a józan ítélöképességgel kevéssé ellátott embernek látszó kisebbségi érzés halmaz, hogy ne oktassam ki, akkor mehetek wlőre ha van hely és ő tíz évig motoros rendőr volt. Az biztos elkerülte a figyelmét, hogy simán befértem mellé, ahogy nagyvonalúan arról is elfeledkezett, hogy jobbra tartási kötelezettség van, tehát balról is simán elfértem volna (egyébként jobbról is szabályosan előre lehet menni motorral ha elférsz).
Plusz ha tényleg motorozott valaha, pláne ha rendőr volt, akkor tudnia kellene, hogy ez közúti veszelyeztetés. És egyébként nyilván a következő lámpánál balra kanyarodott, szóval meg kellett várnia, míg elengedik szegényt. Biztos ettől is felment benne a pumpa, mert miközben elhúztam mellette, hallani véltem, hogy ordít valamit. Gondolom jó utat kívánt. -
UPDATE
-
Köszönöm mindenkinek a jókívánságokat.
-
ncc1701
veterán
Mára kb az összes 40+ éves ismerősöm eladta a motorját. Nem kívánták tovább kísérteni a sorsot.
-
Jack Hunter
tag
Motort lehet javítani,pótolni, egészséget, életet nem. Fő hogy egyben vagy, lesz még alkalom motorozni. Jobbulást kívánok!
-
iday
aktív tag
Igy ismeretlenül is mielőbbi felépülést!
Szerencse hogy nem lett komolyabb baj.
A motort meg csak összerakjátok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Monitor hiba topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Építő/felújító topik
- Konzol Screenshot
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- UFF! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- HP 15-ac130nh (V2H61EA) Red FD, 15.6", i3-5005U, 4GB RAM, 1TB HDD, 2GB dGPU, Win10 Pro
- Dell Latitude 7490//7410//7420//7420 All-In-One
- Újszerű Lenovo Thinkpad T450 laptop (14FHD/I5-G5/8GB/128SSD/Magyar) - 1 év garancia, ÁFA számla
- ASRock Steel Legends RX7900 GRE 16GB 2 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
- 98 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i7-13705H, RTX 4060 (ELKELT)
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5600X / RX 7800XT 16GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest