- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Meggyi001: Egy olcsó vállfás megoldás a pólóimnak...
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dokibá
aktív tag
Tegnap történt velem és muszáj valahol leírnom mert szétvet az ideg. Budapesten a Rákosi úton mentem be a városba, előttem egy ideiglenes rendszámos kabrió, lámpánál jobbról volt hely úgyhogy mellé álltam, aztán zöldnél mikor elindultam hallom ám, hogy nyomja mint akinek az élete múlik rajta, csikorgó gumik stb és megjelenik mellettem... Szépen kiszorított a buszmegállóba... A következő lámpánál nyilván utolértem és szóltam, hogy kamera van a motoron... És erre jött a válasz ami miatt ezt leírom... Azt bírta mondani a józan ítélöképességgel kevéssé ellátott embernek látszó kisebbségi érzés halmaz, hogy ne oktassam ki, akkor mehetek wlőre ha van hely és ő tíz évig motoros rendőr volt. Az biztos elkerülte a figyelmét, hogy simán befértem mellé, ahogy nagyvonalúan arról is elfeledkezett, hogy jobbra tartási kötelezettség van, tehát balról is simán elfértem volna (egyébként jobbról is szabályosan előre lehet menni motorral ha elférsz).
Plusz ha tényleg motorozott valaha, pláne ha rendőr volt, akkor tudnia kellene, hogy ez közúti veszelyeztetés. És egyébként nyilván a következő lámpánál balra kanyarodott, szóval meg kellett várnia, míg elengedik szegényt. Biztos ettől is felment benne a pumpa, mert miközben elhúztam mellette, hallani véltem, hogy ordít valamit. Gondolom jó utat kívánt. -
UPDATE
-
Köszönöm mindenkinek a jókívánságokat.
-
ncc1701
veterán
Mára kb az összes 40+ éves ismerősöm eladta a motorját. Nem kívánták tovább kísérteni a sorsot.
-
Jack Hunter
tag
Motort lehet javítani,pótolni, egészséget, életet nem. Fő hogy egyben vagy, lesz még alkalom motorozni. Jobbulást kívánok!
-
iday
aktív tag
Igy ismeretlenül is mielőbbi felépülést!
Szerencse hogy nem lett komolyabb baj.
A motort meg csak összerakjátok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- OLED monitor topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Autós topik
- Napelem
- TP-LINK routerek
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- Asztalos klub
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- Apple MacBook Pro 15" 2015 Mid - 2.2 GHz i7, 16 GB RAM, 256 GB SSD
- Microsoft Surface Laptop 2 - 8GB
- Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 240GB + 1TB SSD / 650W
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz KF432C16BB/32
- iPhone 13 Midnight -128gb-90% akku- 2026.10. garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest