Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr X
veterán
Kiszedtem az akkut, direktben a töltőről megy. Elsőre bekapcsolt, és egy kikapcs-bekapcs is gond nélkül ment. Tesztelem pár napig, hátha tényleg az akksi a baja.
-
Nekem csinált ilyet notim. Akkuja régen meghalt, majd követte a töltő is.Vettem egy hozzápasszoló olcsó tápot. A tápcsati nem teljesen passzentos. Mostanában pl. elősre indul. Volt olyan időszaka, amikor rendesen masszírozni kellett a csatlakozót, lehetett látni, hogy villan a hálózat visszajelző led a kontaktól függően. Volt olyan is, hogy nem kapta el rendesen és a xp betöltése közben állt le. Nem tudom, hogy nálad is ez van-e, de a tünet hasonló.
-
danih
veterán
Egyik szervergép csinálta 1:1 ugyanezt, ott táp backplane volt a ludas

-
Mr X
veterán
-
Dany007
veterán
Nincs ötletem.
Viszont nekem az szokott lenni, hogy miután áramtalanítom a tápot és úgy kapcsolom be, akkor mindig elsőre felpörög minden, elindulna a gép, aztán hirtelen leáll. Majd pár másodperc múlva, mintha mise történne simán elindul.
Egyébként én tápra tippelek ha lehet
Esetleg alaplapi elem (akku) lemerülése? Nálam akkor csinált ilyesmit, hogy nem akart elindulni az asztali. Bár ennek feltűnő előjele, hogy rendszeresen késik a óra.
-
doc
nagyúr
nalam az asztali gep csinalt ilyet, mikor szar volt a proci cooler felfogatasa, es neha elengedte az egyik sarkot, emiatt inditasnal azonnal tulmelegedett a proci es az alaplap lelotte
egy alapos pucolas amugy sem art neha

-
Lenry
félisten
ha asztali lenne, azt mondanám, hogy száradnak a lapon vagy a tápon a kondik. notiban nem tudom, hogy vannak-e ilyenek...
-
Mr X
veterán
Jöhetnek a tippek.

Új hozzászólás Aktív témák
- Zalman S5 ATX ház + Asrock B550M lap + Zalman Megamax 700w 80+
- Nintendo Switch Játékok EGYBEN baráti áron,akár viszonteladóknak is megéri. ELADÓ,VAGY CSERE,OLVASS.
- Eladó ASUS VP249QGR 24" gamer monitor
- Asztali PC , R5 5500 , RX 5700 XT , 16GB RAM , 512GB NVME , Kijelző
- Google Pixel 9 Pro XL 256GB Gari: 2028.04
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z270 GAMING PRO CARBON alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600G 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB GameMax Aero Mini ECO 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone Xs Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3537, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő