- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Szeretem az ecetfát
- No Voice in the Galaxy
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr X
veterán
Kiszedtem az akkut, direktben a töltőről megy. Elsőre bekapcsolt, és egy kikapcs-bekapcs is gond nélkül ment. Tesztelem pár napig, hátha tényleg az akksi a baja.
-
Nekem csinált ilyet notim. Akkuja régen meghalt, majd követte a töltő is.Vettem egy hozzápasszoló olcsó tápot. A tápcsati nem teljesen passzentos. Mostanában pl. elősre indul. Volt olyan időszaka, amikor rendesen masszírozni kellett a csatlakozót, lehetett látni, hogy villan a hálózat visszajelző led a kontaktól függően. Volt olyan is, hogy nem kapta el rendesen és a xp betöltése közben állt le. Nem tudom, hogy nálad is ez van-e, de a tünet hasonló.
-
danih
veterán
Egyik szervergép csinálta 1:1 ugyanezt, ott táp backplane volt a ludas
-
Mr X
veterán
-
Dany007
veterán
Nincs ötletem.
Viszont nekem az szokott lenni, hogy miután áramtalanítom a tápot és úgy kapcsolom be, akkor mindig elsőre felpörög minden, elindulna a gép, aztán hirtelen leáll. Majd pár másodperc múlva, mintha mise történne simán elindul.
Egyébként én tápra tippelek ha lehetEsetleg alaplapi elem (akku) lemerülése? Nálam akkor csinált ilyesmit, hogy nem akart elindulni az asztali. Bár ennek feltűnő előjele, hogy rendszeresen késik a óra.
-
doc
nagyúr
nalam az asztali gep csinalt ilyet, mikor szar volt a proci cooler felfogatasa, es neha elengedte az egyik sarkot, emiatt inditasnal azonnal tulmelegedett a proci es az alaplap lelotte
egy alapos pucolas amugy sem art neha
-
ha asztali lenne, azt mondanám, hogy száradnak a lapon vagy a tápon a kondik. notiban nem tudom, hogy vannak-e ilyenek...
-
Mr X
veterán
Jöhetnek a tippek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemlámpa, zseblámpa
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Hisense LCD és LED TV-k
- Villanyszerelés
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest