Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oh, ez hasonló ahhoz az elképzeléshez, amit a cikkben is említettem. Csak én az initrd-t és vmlinuz-t az SSD-re rakom, amikor még megy az eredetileg telepített Debian/Ubuntu, aztán reboot, grub intercept és betöltöm ezeket a fájlokat a RAM-ba. Még net se kell hozzá. A gond ezzel az, hogy a hoszting által adott VNC elérés nem igazi VNC, hanem egy webes valami és nincs egér támogatás, illetve csak betűket és számokat lehet beírni. Most belegondolva bootolhattam volna egy Debian rendszert NFS csatolásról is viszont, amibe rakhattam volna egy előre megírt szkriptet és telepíthettem volna úgy. De ahhoz custom debian kernelt kellett volna forgatnom, ami tud netbootot.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Esetemben adott volt egy bare metal dedikált szerver hosting, ami nagyon kedvező feltételek mellett megkeresett, hogy...
- Lenovo Thinkpad L13 Yoga Gen4 X360 Érintős! Ryzen 7 Pro 7730U 16GB RAM / 256GB SSD Magyar
- Asus ROG Strix XG27ACDNG - Újszerű
- Intel Core i9-10900 processzort keresek megvételre MA
- HP Z840 workstation 1450W 2db XEON 2697 v4 36MAG,256GB DDR4, Quadro P6000 24GB/M6000 24GB/P5000 16GB
- Fujifilm GFX50S II Garis + GF 50mm F3.5 R LM WR + 3db akkumláltor + Urth Core nyakpánt
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest