- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Fecogame: A csámcsogás
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gh0sT
addikt
Köszönöm!
Röviden a jelenlegi helyzet:
- adott egy OpenWRT-s router, amin WireGuard VPN szerver fut a default porton (továbbiakban ASUS router)
- az ASUS router a szolgáltató routere mögött van, ahhoz hogy mobilról elérjem a VPN szervert a szolgáltató routerén be van állítva a megfelelő UDP port forwardolása az ASUS router irányába
- minden frankón működik mobilról, a telefonomról a WireGuard klienssel tudok kapcsolódni az otthoni VPN szerverreSzeretném ezt megváltoztatni, mégpedig úgy, hogy ne kelljen portot nyitnom a szolgáltatói routeren és Cloudflare tunnel segítségével használhassan a saját otthoni WireGuard VPN szerveremet.
Itt akadtam el, mert azt gondoltam, hogy a Cloudflare-es Zero trust tunnel lesz a barátom, de sajnos úgy néz ki hogy nem. Vagy valamit félre konfigolok.
Van egy saját domain nevem. Jó pár http/https protokolt használó szolgáltatást sikerült már subdomaineken keresztül felkonfigolnom így, de a WireGuard azt hiszem nem így működik. Tök frankón elérem a torrent.sajatdomanem.hu címen keresztül a torrent kliens webes interfészét, a filmek.sajatdomainem.hu címen a Jellyfin mediaszervert, de ha a WireGuardot próbálom meg hasonló analógia alapján beállítani, akkor nem járok sikerrel. Gondolom az UDP port és a protokoll miatt, viszont itt megállt a tudomány.Esetleg van ötleted, hogy mit kellene másképp csinálnom?
Köszönöm!
-
Gh0sT
addikt
Szia!
Bocsánat, hogy egy logout cikkhez írok, de nem találtam Cloudflare topikot és meg szeretném kérdezni, hogy esetleg kérhetek-e itt segítséget VPN és Cloudflare témában? Az írásodból ítélve eléggé képben vagy, sőt lehet hogy már csináltál is olyat, amit én szeretnék.
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
lo Idén két éve friss munkanélküliként, több helyről visszautasítva, kétségbeesetten kerestem a helyem a világban. Az...
- Netfone
- WHQL aláírást kapott a legutóbbi gyorsjavított GeForce driver
- Windows 11
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Hyundai, Kia topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Motoros topic
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már kevés lehet!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Revolut
- További aktív témák...
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- PS5(DS5) Hall effect és Xbox Series TMR analóg analóg csere
- Xbox Series TMR analóg és PS5(DS5) Hall effect analóg csere
- Dell Latitude 5421 - i5 11500H/16GB/256GB SSD/Windows 11 ÁFÁ-s TOUCH
- Dobozos gamer MSI Prestige 14 /i7-1185G7/16GB/512 SSD/GTX 1650 4GB GB/FHD/IPS/Gari/
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 10W töltő nem használt
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest