Jöhetnek a kérdések, tapasztalatok megosztása!
[ Szerkesztve ]
Eleinte angol billentzuyetet akartam. De aztán megismerkedtem a nagy 'Ő'-vel!
Jöhetnek a kérdések, tapasztalatok megosztása!
[ Szerkesztve ]
Nagyon király munka, gratula hozzá, illetve hiánypótló mind a cikk, mind a Kodi webOS-en, személy szerint köszönöm!
Egyelőre idő hiányában elmarad a próba, viszont a nyári szabad hétvégék egyikén neki fogok veselkedni, mert korábban a MiBox-on automatikusan indult, amikor az újabb-nagyobb-okosabb OLED-re váltottunk, azóta kikopott.
Powerty and hunger kills // Invisible, evil disease
Hasonló óckodást végeztem én is éveken keresztül, nem akartam droidos TV-t. Viszint TV-t nem nézek, csak Streaming platformokat.
Végül én is LG WebOS TV-re szavaztam és nem bántam meg. Ami a képminőséget illeti, nem vagyok meglepve, a legtöbb neves gyártónak az LG készíti a paneleket.
Egyetlen dologgal nem vagyok csak elégedett: A HBO Max katasztrofálisan lassú. Még ha kivárom azt a fél órát, amíg beindul az app, akkor sem garantált, hogy 5 másodpercenként nem áll meg 10 perceket tölteni. A többi app (Netflix, Disney+, YouTube, stb) előbb tölti szinte be a tartalmakat, mint hogy én kiválasztom az app elindítását.
Ezért gondolom azt, hogy a HBO Max esetében az appal van probléma. No, nem sikerülhet mindenkinek
But who is watching the guardians?
(#4) ergoGnomik
elévülnek a hardverek
Azt hogyan csinálják? Szerintem a szó amit keresel az elavul.
Teljesen jogos! Köszönöm, javítottam!
Általában a fejemben felolvasom, amit fogalmazok és valószínűleg egy gondolattal épp megelőztem magam, azért lett téves.
Gratulálok a munkádhoz, ezt nevezem.
A normál ARC sem működik vagy csak az eARC? Nekem az előbbi van, és ha az nem megy, akkor legfeljebb csak kíváncsiságból fogom kipróbálni.
Jogos a kérdés, erre nem tértem ki pontosabban, mivel jómagam csak az eARC-ot tudtam tesztelni. Feltételezem, hogy az ARC sem fog menni még.
LG-ék nem rendes hangszóróként tüntetik fel a külső soundbarokat/hifiket stb, hanem nagyon alacsony szinten vannak kezelve és egy JSON API-val lehet velük kommunikálni. Nagyon béna megoldás, de ez van. Szerencsére a srácok ismerik az API-t, szóval a támogatása tervben van és hamarosan minden bizonnyal megoldott lesz. Csak hát macerás.
Nekem egy OLED55B8PLA WebOS 05.50.15 TV-m van. Feltelepítettem az általad belinkelt KODI forrásokból a legújabbat, A Home képernyőn megjelenik a program ikonja, de nem akarja elindítani. Van esetleg valami ötleted, hogy mi lehet a gond?
Szia!
Bocsi a késői válaszért! A 05.50.15 szerintem nem a webos verzió lesz, hanem a firmware. WebOS verziót tudsz keresni?
Igazad van, az tényleg a firmware verzió. WebOs version: 4.4.0
Ez alapján megpróbálom a te általad készített verziót
Szia,
érdeklődök, hogy lehet feltenni a movieshark repo-t a Kodira? VAn rá megoldás?
Szia!
Van persze. Úgy, mint minden más platformra. Ha fent a kodi, akkor Kodiban beállítások->fájlkezelő->forrás hozzáadása.
Ide írd be, hogy https://repo.mvshrk.xyz/MSrepo/
Okézd le, majd a beállítások->kiegészítők->telepítés zipből opció alatt tallózd be a frissen hozzáadott MS repó mappát, majd az egyetlen zipet, amit látsz ott és fent is van az MS repó.
A DRM-et használó addonok nem fognak működni (NotYet, VodkaTV pl.). Filmpapa és társai mennek nálam.
[ Szerkesztve ]
bejegyzés Kodi LG webOS-re! Lehetséges?