Hirdetés
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ahogyan azt a cikkben is írtam, mivel a régi account privát üzenetei eltűntek, csak a magam emlékezetéből tudok kiindulni, ami valószínűleg kissé elfogult. Éppen ezért igen/nem-mel nem lenne fair állást foglalnom. Az viszont biztos, hogy miután újra-regisztráltam és nem került szóba a valódi életkorom többé, soha többet nem volt ezzel problémám és jobban elfogadtak az emberek. Korábbról tisztán emlékszem több 10 üzenetváltásra, aminek azért lett számomra kellemetlen vége, mert felfedtem az életkorom. Viszont nem célom ezzel a poszttal és a vallomással ujjal mutogatni, meg senkit bemocskolni, ezeket még csak név nélkül sem szeretném említeni.
Valamilyen szinten egyébként meg tudom érteni, hogy valaki jobban megbízik egy szakmabeliben, mint egy tini srácban, meg azt is, hogy a tinik is tudnak idegesítő stílusban fórumozni. Nekem is beletelt egy kis időbe, mire lekoptattam a túlzott smiley használatot, meg az idegesítő rövidítések használatát. Csak az esett rosszul, mikor a másik fél kételyeinek tudatában igyekeztem egy-egy tutorial jellegű kommentembe nem csak annyit böfögni, hogy add ki ezt a parancsot és neked jó lesz, hanem konkrétan lépésről lépésre leírtam, hogy mit miért csinálunk és még forrást is linkeltem, ami megbízhatóan alátámasztotta, hogy valóban nem kárt akarok okozni valaki más eszközében, akkor is elutasítással szembesültem válaszul.
De ami történt, megtörtént. Az biztos, hogy én rengeteget fejlődtem emberileg és jobban megtanultam becsülni azt, amim van a fórumos tapasztalatoknak hála. Meg azért volt példa a másik végletre is, mikor valaki szó nélkül követte a tippjeim még ha nem is sikerült valamit elsőre megoldani közösen.
Egyedül tényleg azt bánom, hogy sokaknak "ok nélkül" kellett hallgatnia a hazugságaim, mert így biztonságosabbnak tűnt számomra a fórumos kilétem.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Emlékszem a napra, mikor regisztráltam a fórumra. 12 éves voltam. Már akkor is érdekelt az IT, de a szüleim érthető...
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- 15+ Windows TIPP, amit eddig SENKI nem mutatott meg!
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Diablo IV
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- PlayStation 5
- BestBuy ruhás topik
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Logitech g920 váltóval
- Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Legion 5 15ACH6H 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- BONTATLAN! HP E24m G4 (40Z32AA) / 23,8 hüvelykes Full HD (1920x1080) IPS panellel rendelkező monitor
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 7 . generáció i7-8650U / 16GB RAM / 500GB SSD
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! Dell XPS 13 9305 üzleti notebook - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Iris Xe IGP Win11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest