Új hozzászólás Aktív témák

• Mr Dini

addikt

LOGOUT blog (1)

válasz icemad #16 üzenetére

Ahogyan azt a cikkben is írtam, mivel a régi account privát üzenetei eltűntek, csak a magam emlékezetéből tudok kiindulni, ami valószínűleg kissé elfogult. Éppen ezért igen/nem-mel nem lenne fair állást foglalnom. Az viszont biztos, hogy miután újra-regisztráltam és nem került szóba a valódi életkorom többé, soha többet nem volt ezzel problémám és jobban elfogadtak az emberek. Korábbról tisztán emlékszem több 10 üzenetváltásra, aminek azért lett számomra kellemetlen vége, mert felfedtem az életkorom. Viszont nem célom ezzel a poszttal és a vallomással ujjal mutogatni, meg senkit bemocskolni, ezeket még csak név nélkül sem szeretném említeni.

Valamilyen szinten egyébként meg tudom érteni, hogy valaki jobban megbízik egy szakmabeliben, mint egy tini srácban, meg azt is, hogy a tinik is tudnak idegesítő stílusban fórumozni. Nekem is beletelt egy kis időbe, mire lekoptattam a túlzott smiley használatot, meg az idegesítő rövidítések használatát. Csak az esett rosszul, mikor a másik fél kételyeinek tudatában igyekeztem egy-egy tutorial jellegű kommentembe nem csak annyit böfögni, hogy add ki ezt a parancsot és neked jó lesz, hanem konkrétan lépésről lépésre leírtam, hogy mit miért csinálunk és még forrást is linkeltem, ami megbízhatóan alátámasztotta, hogy valóban nem kárt akarok okozni valaki más eszközében, akkor is elutasítással szembesültem válaszul.

De ami történt, megtörtént. Az biztos, hogy én rengeteget fejlődtem emberileg és jobban megtanultam becsülni azt, amim van a fórumos tapasztalatoknak hála. Meg azért volt példa a másik végletre is, mikor valaki szó nélkül követte a tippjeim még ha nem is sikerült valamit elsőre megoldani közösen. :)

Egyedül tényleg azt bánom, hogy sokaknak "ok nélkül" kellett hallgatnia a hazugságaim, mert így biztonságosabbnak tűnt számomra a fórumos kilétem.

Minden egér szereti a sajtot... Kivéve a Logitech G305.

Új hozzászólás Aktív témák