Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BTW végigolvastam, leesett, miért box

Azért ez keményen sok meló volt

-
Aztamocskos
Szép munka! -
Mr Dini
addikt
válasz
Hieronymus
üzenetére
No igen, csak itt pont hogy Android TV-m volt (2022-ben vettem és nem volt olcsó) eleve és arra nem volt szolgáltatói app. Csak LG és Samsung TV-ken megy a dolog, meg Xboxon és PS-en és Androidon. TV okosítókon direkt nem fog menni, mert valamiért szűrik a hivatalos alkalmazásban azt is.

Ha ment volna Android TV-n a gyári app valahogy, nem szenvedtem volna végig mindezt...
-
-
Mr Dini
addikt
No, hát ez minden önfényezés nélkül egy kemény menet volt. Őszintén csodálom, hogy maradt még hajam a végére... És akkor arról nem is írtam, hogy a CENC titkosítás hogyan működik pontosan, mert féltem, hogy még azt az egy olvasót is elveszteném, aki a száraz írás végére ér.
De kifejezetten elégedett vagyok a végeredménnyel. Csak tényleg azt nem tudom, hogy a szolgáltató vajon tényleg szándékos döntések sorozataként építette fel ilyen standardtól eltérő módon a streamingjét, vagy a smooth streaming csak valami legacy döntés és a rossz DataOffset is csak valami ffmpeg-től érkező örökség eredménye.
Egyébként joggal merülhet fel a kérdés, hogy akkor az ffmpeg nem tud smooth streaminget értelmezni? Demuxolni nem tud, csak muxolni. Szóval MSS-t lehet vele csinálni, de fordítva nem megy, hogy majd ő játssza le/enkódolja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Philips Evnia 49M2C8900L Super Ultrawide Monitor!49"/5120x1440/QD-OLED/144hz/Gsync-Freesync/Ambiglow
- RITKASÁG!!! 32GB (2x16) Crucial Ballistix 3200MHz CL16 SODIMM 2031-ig ALZA GAR!
- MSI RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 VENTUS 2X Eladó!
- Latitude 5340 27% 13.3" FHD IPS érintő i5-1345U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Asus ROG STRIX Z890-A GAMING WIFI - GARANCIA: 2028.12.16 - FirstShop
- ASTRO A50 WIRELESS HEADSET + BASE STATION 4th gen. fejhallgató
- Samsung Galaxy A54 5G / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 27% - Dell S2721NX IPS Monitor! 1920x1080 / 75Hz / 4ms / FreeSync
- NZXT KRAKEN Elite V2 240 RGB AIO Display White vízhűtő!
- TOP Pure White PC /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB M.2 PCIe SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest