- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sol4r: DDR2-es processzorok összehasonlítása "azonos" órajelen
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
BTW végigolvastam, leesett, miért box
Azért ez keményen sok meló volt -
Aztamocskos
Szép munka!
-
válasz
Hieronymus #2 üzenetére
No igen, csak itt pont hogy Android TV-m volt (2022-ben vettem és nem volt olcsó) eleve és arra nem volt szolgáltatói app. Csak LG és Samsung TV-ken megy a dolog, meg Xboxon és PS-en és Androidon. TV okosítókon direkt nem fog menni, mert valamiért szűrik a hivatalos alkalmazásban azt is.
Ha ment volna Android TV-n a gyári app valahogy, nem szenvedtem volna végig mindezt...
-
-
No, hát ez minden önfényezés nélkül egy kemény menet volt. Őszintén csodálom, hogy maradt még hajam a végére... És akkor arról nem is írtam, hogy a CENC titkosítás hogyan működik pontosan, mert féltem, hogy még azt az egy olvasót is elveszteném, aki a száraz írás végére ér.
De kifejezetten elégedett vagyok a végeredménnyel. Csak tényleg azt nem tudom, hogy a szolgáltató vajon tényleg szándékos döntések sorozataként építette fel ilyen standardtól eltérő módon a streamingjét, vagy a smooth streaming csak valami legacy döntés és a rossz DataOffset is csak valami ffmpeg-től érkező örökség eredménye.
Egyébként joggal merülhet fel a kérdés, hogy akkor az ffmpeg nem tud smooth streaminget értelmezni? Demuxolni nem tud, csak muxolni. Szóval MSS-t lehet vele csinálni, de fordítva nem megy, hogy majd ő játssza le/enkódolja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Rengeteg projekt/ötlet van a TODO listámon, aminek a nagyja időhiány miatt kósza álom marad csupán. Ezekből az...
- Sony Bravia 50"-os LCD tv (KDL-50W829B X-reality PRO)
- Phone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - gyári állapot - 40 ciklus- APPLE GARANCIA
- iPhone 14 Pro MAX 256 GB Black - 3 hónap Apple szervízgarancia - APCOM - 90 százalékos akku
- MSI Modern 14 B11MOU notebook, ÚJSZERŰ állapotban!!
- Maxra bővített Razer Blade 17 Pro gyönyörű állapotban
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L15 Gen2 Magyar - Ryzen 7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest