Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Natív ARM Android appok futtatása emulátoron
Új hozzászólás Aktív témák
-
BTW végigolvastam, leesett, miért box
Azért ez keményen sok meló voltMutogatni való hater díszpinty
-
Aztamocskos Szép munka!
Mutogatni való hater díszpinty
-
Mr Dini
addikt
válasz Hieronymus #2 üzenetére
No igen, csak itt pont hogy Android TV-m volt (2022-ben vettem és nem volt olcsó) eleve és arra nem volt szolgáltatói app. Csak LG és Samsung TV-ken megy a dolog, meg Xboxon és PS-en és Androidon. TV okosítókon direkt nem fog menni, mert valamiért szűrik a hivatalos alkalmazásban azt is.
Ha ment volna Android TV-n a gyári app valahogy, nem szenvedtem volna végig mindezt...
[ Szerkesztve ]
Minden egér szereti a sajtot... Kivéve a Logitech G305.
-
-
Mr Dini
addikt
No, hát ez minden önfényezés nélkül egy kemény menet volt. Őszintén csodálom, hogy maradt még hajam a végére... És akkor arról nem is írtam, hogy a CENC titkosítás hogyan működik pontosan, mert féltem, hogy még azt az egy olvasót is elveszteném, aki a száraz írás végére ér.
De kifejezetten elégedett vagyok a végeredménnyel. Csak tényleg azt nem tudom, hogy a szolgáltató vajon tényleg szándékos döntések sorozataként építette fel ilyen standardtól eltérő módon a streamingjét, vagy a smooth streaming csak valami legacy döntés és a rossz DataOffset is csak valami ffmpeg-től érkező örökség eredménye.
Egyébként joggal merülhet fel a kérdés, hogy akkor az ffmpeg nem tud smooth streaminget értelmezni? Demuxolni nem tud, csak muxolni. Szóval MSS-t lehet vele csinálni, de fordítva nem megy, hogy majd ő játssza le/enkódolja.
Minden egér szereti a sajtot... Kivéve a Logitech G305.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest