- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BTW végigolvastam, leesett, miért box
Azért ez keményen sok meló volt -
Aztamocskos
Szép munka!
-
válasz
Hieronymus #2 üzenetére
No igen, csak itt pont hogy Android TV-m volt (2022-ben vettem és nem volt olcsó) eleve és arra nem volt szolgáltatói app. Csak LG és Samsung TV-ken megy a dolog, meg Xboxon és PS-en és Androidon. TV okosítókon direkt nem fog menni, mert valamiért szűrik a hivatalos alkalmazásban azt is.
Ha ment volna Android TV-n a gyári app valahogy, nem szenvedtem volna végig mindezt...
-
-
No, hát ez minden önfényezés nélkül egy kemény menet volt. Őszintén csodálom, hogy maradt még hajam a végére... És akkor arról nem is írtam, hogy a CENC titkosítás hogyan működik pontosan, mert féltem, hogy még azt az egy olvasót is elveszteném, aki a száraz írás végére ér.
De kifejezetten elégedett vagyok a végeredménnyel. Csak tényleg azt nem tudom, hogy a szolgáltató vajon tényleg szándékos döntések sorozataként építette fel ilyen standardtól eltérő módon a streamingjét, vagy a smooth streaming csak valami legacy döntés és a rossz DataOffset is csak valami ffmpeg-től érkező örökség eredménye.
Egyébként joggal merülhet fel a kérdés, hogy akkor az ffmpeg nem tud smooth streaminget értelmezni? Demuxolni nem tud, csak muxolni. Szóval MSS-t lehet vele csinálni, de fordítva nem megy, hogy majd ő játssza le/enkódolja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Háztartási gépek
- Milyen videókártyát?
- Építő/felújító topik
- E-roller topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- XIV. Leó pápa szerint a politikusoknak kezdeniük kell valamit az AI-veszélyekkel
- Opel topik
- További aktív témák...
- PowerColor RX 6700 XT 12GB GDDR6 RED DEVIL Eladó!
- MSI RX 570 8GB GDDR5 ARMOR OC Eladó!
- Legion 5 16IRX9 16" QHD+ IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- SK Hynix Platinum P41 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
- Verbatim Vi5000 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - Eladó!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9700X Processzor!
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest