Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- Pajac: PassMark - Intel Core2 Quad Q9400
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 8 – Ami félresikerül, még nem biztos, hogy rossz is
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
konyi79
addikt
Nekem van egy tamron adaptall rendszerű obim (28 f2,5; Konica AR). Ammenyiben jól tudom a gyártó tett egy kísérletet olcsóbbá tegye a rendszerek közötti átjárást. Az objektív végén egy tamron saját bajonett van, amire egy cserélhető véget csatlakoztatunk. Így aki más típusú vázra akarná feltekerni, csak lecseréli az obi végét. A tamron adapter tartalmazza típus specifikusan a rekesz mozgatását is, bár ettől lehet az objektíven rekeszgyűrű. Szóval MILC-en manualozni olyan adapter az adapten. Nem kicsi.
Csak érdekesség képpen írtam be, ha érdekel valakit. Az említett tamronra nem érdemes vadászni. Csak azért lett 2.5 a fényerő, jobb legyen a konkurenciánál, értelme semmi. Nyitva nagyon lágy, rekeszelve hirtelen javul. Az 5 rekeszlamella nem gondoskodik a szép kerek fénygömbökről. Az én példányomnál pedig (lehet mind ilyen) kb f4-ig a rekeszlamellák sarka is belelóg kicsit, szóval nem is ötszögletű a bokeh, hanem olyan formás. A régi olcsóbb bevonatos objektívekre jellemzően iszonyatosan dobja a kontrasztot még szórt ellenfényre is.
Tesztkép NEX5N-en (gépi jpeg leméretezve)
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI AVATA 2 drón - csak a drón, akku, RC és szemüveg nélkül
- DJI AVATA 2 Fly More Combo drón - 3 akku, garancia
- VivoBook S413EA 14" FHD IPS i5-1135G7 8GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- AMD Ryzen 7 9800X3D - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Playstation 5 lemezes 825GB CFI-1216A, újra fém pasztázva, 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Apple iPhone 15 Plus Black Dynamic Island, 48 MP fő kamera 256 GB -100%
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga L390 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Dell Latitude 9410 // i7 10. gen. // 16/356GB // Számla + Garancia //
- GYÖNYÖRŰ iPhone XS 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2912, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone XS 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3030, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest