- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- sellerbuyer: Egy teljesen új platformot kapunk! Új korszak kezdődik?
- sellerbuyer: Milyen mobiltelefont vegyek 2025 ben?
Új hozzászólás Aktív témák
-
konyi79
addikt
Nekem van egy tamron adaptall rendszerű obim (28 f2,5; Konica AR). Ammenyiben jól tudom a gyártó tett egy kísérletet olcsóbbá tegye a rendszerek közötti átjárást. Az objektív végén egy tamron saját bajonett van, amire egy cserélhető véget csatlakoztatunk. Így aki más típusú vázra akarná feltekerni, csak lecseréli az obi végét. A tamron adapter tartalmazza típus specifikusan a rekesz mozgatását is, bár ettől lehet az objektíven rekeszgyűrű. Szóval MILC-en manualozni olyan adapter az adapten. Nem kicsi.
Csak érdekesség képpen írtam be, ha érdekel valakit. Az említett tamronra nem érdemes vadászni. Csak azért lett 2.5 a fényerő, jobb legyen a konkurenciánál, értelme semmi. Nyitva nagyon lágy, rekeszelve hirtelen javul. Az 5 rekeszlamella nem gondoskodik a szép kerek fénygömbökről. Az én példányomnál pedig (lehet mind ilyen) kb f4-ig a rekeszlamellák sarka is belelóg kicsit, szóval nem is ötszögletű a bokeh, hanem olyan formás. A régi olcsóbb bevonatos objektívekre jellemzően iszonyatosan dobja a kontrasztot még szórt ellenfényre is.
Tesztkép NEX5N-en (gépi jpeg leméretezve)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 128 GB Black 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Galaxy S24 Ultra 8/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 16e 128 GB Black Apple Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- P17 Gen1 17.3" FHD IPS i7-10875H T1000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Macbook Pro 2019 - i9 / 16gb RAM és 1tb SSD + GARANCIA
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3260, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3292
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- LG 65NANO81T3A 165 cm / 65 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest