Hirdetés
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Szólánc.
- Emlékszik erre valaki?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Egy korszak vége
- DPD tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zaja2
senior tag
válasz Winner_hun #69 üzenetére
Akkor lehet csak átmeneti volt a hiba.
Sietve váltottam.
Megbízhatóságom: http://users.atw.hu/phmegbizhatosag/phtabla.php?nev=Zaja2 /Valamint adatlapon
-
Lejszi
senior tag
válasz Winner_hun #64 üzenetére
köszi
-
Lejszi
senior tag
válasz Winner_hun #58 üzenetére
Nekem annyi kulonbseg van a tiéd között hogy a bizt. beall-nal az SSL -re beallitva
A "Soha"-ra állitsam?A tobbi minden ugyanaz.
-
Lejszi
senior tag
válasz Winner_hun #56 üzenetére
Hogy van az, hogy ha mondjuk el van inditva a TB és kapok egy emailt, elolvasom kitörlöm. Utana kivancsisag keppen belépek a gmail-be és ott meg nem törlődik az üzenet. Nagyon nincsennek össze hangolódva
Szinkronba lehet vhogy hozni.Amugy jó ez a TB, vegre kategorizalni tudom a leveleimet.
[ Szerkesztve ]
-
Lejszi
senior tag
válasz Winner_hun #54 üzenetére
Az #53-asra nincs vmi magyarazatod? kicsit fura volt a dolog
-
Lejszi
senior tag
válasz Winner_hun #42 üzenetére
"Windows reinstallnál vagy másik gépre való költözéskor minden beállítás legbiztonságosabb átviteléhez a(z) X:\Documents and Settings\felhasználó\Application Data\Thunderbird mappát kell átmásolni."
---> És Portable változatnál ez hogy működik? Pen Drive-ra telepitettem és ilyen mappaim vannak:
-
barnam_
nagyúr
válasz Winner_hun #42 üzenetére
thx, lusta voltam végigolvasni az írást (jó lett, csak annyira nem érdekel )
-
Elrood
őstag
válasz Winner_hun #38 üzenetére
k,thx. Másik valaki?
''The spice exists on only one planet in the entire universe. A desolate, dry planet with vast deserts. The planet is Arrakis, also known as DUNE.''
-
toth_janika
őstag
válasz Winner_hun #30 üzenetére
Kipróbálnád mail.freemail.hu-val is? Úgy tudom azzal is menni kéne, de nekem nincs freemail címem!
Flickr - http://www.flickr.com/photos/toth_janos/
-
MODERÁTOR
-
Keem1
veterán
válasz Winner_hun #23 üzenetére
Végigolvastad amit írtam?
Ha az utolsó bekezdésre gondoltál, én nem azt írtam le, hanem egy alternatív (van akinek egyszerűbb, van akinek bonyolultabb) megoldást.Kérdésedre a válasz: tökéletesen végigolvastam
-
Sir Psycho
aktív tag
válasz Winner_hun #16 üzenetére
Ez nagyon is lehetséges. Ugyanis nekem is volt olyan verzió ami nem jelezte. A frissített verziót leszedtem és azóta nem találkoztam azon a gépen ilyen problémával.
-
Sir Psycho
aktív tag
válasz Winner_hun #7 üzenetére
Így már jó. végül is mindegy, hogy másolunk vagy a mozbackuppal csináljuk meg a mentést. A másolás akkor egyszerűbb ha csak a TB-t akarjuk lementeni, ellenkező esetben kényelmesebb a mozbakup (legalábbis nekem). SMTP jó csak Quiksilvernek válaszoltam.
Quiksilver: 2 hsz-be is válaszoltam neked véletlen.
-
poffsoft
veterán
-
Quiksilver
aktív tag
válasz Winner_hun #1 üzenetére
Hali! Grat a cikkhez! télleg jó lett én ott vok elakadva amikor azt kérdi h ki a kiszolgáló (a 4. kép) a fenti meg is van h www.citromail.hu de az alatta lévőt nem tom ebbe ha tudsz pls help me!
üdv.[ Szerkesztve ]
Az embereket két dolog foglalkoztatja az ősidők óta: 1.Ki találta fel a munkát? 2. A többiek miért nem verték agyon?
-
Sir Psycho
aktív tag
válasz Winner_hun #1 üzenetére
Jó cikk lett, kellett már a Tb-ről is vmi ide.
1 észrevételem van, hogy elkerüljük az újbóli beállítást újratelepítéskor, érdemes használni eme programot: [MozBackup] A Thunderbird mellett a Firefox, Netscape és még pár programot is kezelni tud. Előnye még a gyors levelező beállítás mellett, hogy a leveleket is le tudja menteni, a kiterjesztésekkel együtt.Ezt még szerintem belerakhatod a cikkbe is.
#4: 4. képen a kiszolgálóhoz az internet szolgáltatód SMTP címe kell. Ezt megtalálod a szerződésedben is, vagyha leírod sztem lesz vki aki meg is tudja mondani.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest