Hirdetés
- Newton harmadik törvénye
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Bambanő háza tája
- Mindent a StreamSharkról!
- Szólánc.
- ID&Trust létezik vagy csak álcég?
- MárkaLánc
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
-
LOGOUT.hu
..:: Motorola Moto G ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
szgdi36
újonc
Üdv mindenkinek!
Szegedről rendelnék telefont az expansystól, ha valaki a közelből hasonlóban gondolkodik, dobjon pü-t, megbeszéljük.
-
tothmaxy182
őstag
Nem vagyok otthon rootolás, és ROM főzés terén, ezért előre bocs a blőd kérdésért, de pl ha lecserélnénk az alap romot egy totál gyári Androidra, akkor elvileg elérhető lenne a magyar nyelv, nem? Mert az alap Androidban van magyar lokalizáció. Mégegyszer bocs, ha hülyeség...
Minden szavam magánvélemény!
-
dsr
senior tag
válasz tothmaxy182 #1452 üzenetére
Ez ami rajta van egy alap android. Azt a gyártó dönti el mely nyelveket integrálja a rendszerbe , ha jól tudom
-
namyang
tag
Szerintem ez nem ilyen egyszerű. Alap android van rajta, de nem ugyanaz, mint pl egy Nexuson. Vagy a moto X-en. Ami kijön _alap_ andorid, azt a gyártónak "fel kell töltenie" a telefonhoz való driverekkel, mert ugye ami benne van vas, az más és más. Tehát tothmaxy182 kérdésére válaszolva szerintem egy olyan androidot, amit a google kiad (pl a telefongyártóknak) azt nem tudod feltenni a telefonra. Semmilyenre. De kiemelem a szerintem szavakat.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Srácok!
Láma vagyok. Nem találom a gyári fájlkezelőt, a régi Motorolán: "Files".
Nem lenne rajta gyári???!Thx!
-
kila25
csendes tag
válasz kelly416 #1433 üzenetére
Helló,esetleg megírnád melyik ez a progi/verziószám, vagy egy link privátban ahol megtalálom.
Egyébhez:
Nekem a telóm tokéletes WIUI-s Defy után, bár ezzela külső apk installálással én is szívtam (kb. 11 factory reset után yoooooo!!!).
Ami engem zavar az a bejövő hívások fogadásának módja, ehez a tárcsás megoldáshoz nem tudok hozzászokni. Ere valami progi/progik?
Előre is köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
Destr4ct
aktív tag
Nem teljesen alap Android, de ahhoz közel van. Nem tudom, pontosan miben különbözik (még mindig nem került a kezembe a telefon) De pl. a kamera alkalmazás az tutira nem az alap.
Ha tiszta AOSP lenne, akkor valóban benne kellene lennie a magyar nyelvnek is. Moto hülyesége, hogy kivették.
Lengyeleknél lehet kapni? Mert pl. az van benne úgy tudom.tothmaxy182 (#1452): Nem olyan egyszerű a dolog, mint PC-re telepíteni oprendszert. A Google által közzétett "alap android" ROM képek, illetve a forráskód elsődlegesen a nexus eszközökre vannak elkészítve, csak azoknak a drivereit tartalmazzák. A más eszközökre való portolás egy hosszabb folyamat, és nem is feltétlenül lehetséges, ha nem érhetőek el driverek az adott eszközhöz.
A CyanogenMod projekt célja egyébként részben pont ez: minél több készülékre portolni, elérhetővé tenni az Androidot az AOSP-ra építkezve.
[ Szerkesztve ]
What can change the nature of a man?
-
ghiottone
nagyúr
válasz tothmaxy182 #1452 üzenetére
Egy elképzelt világban igen, itt a Moto G- nél magyar nyelv a gyári rendszerben csak akkor lesz ha lesz hivatalos forgalmazás. Az a baj, hogy a 4.2-es rendszertől a gyári rendszerekbe az utólagos nyelv integrálása, rendszerprogramok más nyelvre történő lokalizációja nem lehetséges - egy korlátozás van belerakva. Ha lesz CM vagy más rom, akkor abba benne lesz a magyar nyelv, de ez még várat magára.
A forráskódot kiadták amúgy a G-hez? Talán volt róla szó, de ugye ez a processzor sincs még más relefonban, hogy arról elkezdjék a portolást.Eladó OnePlus 9: https://shorturl.at/xmRZc | "ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
agabe
addikt
Most ezt megnéztem én is ezt a progit, és a system, a notofication és a ringotnes hangereje csak együtt változtatható ...nekem pl. jobb lenne a system kicsit hangosabban de mire azt elég hangosnak érzem a csengő már ordít
Kibírható, mert eddig észre sem vettem, hogy külön nem állítható, de most, hogy tudom már szeretném külön. -
zotosz
tag
válasz ghiottone #1459 üzenetére
Üdv,
akkor összegezve, ha vkinek a magyar nyelv KO kritérium akkor ne vegye meg ezt a telót?
Szal nem lehet felrakni semmilyen módon JELENLEG a magyar nyelvet? Se külön app-pal, se rommal?
Várható h a kitkattal ez változni fog, v várni kell az első custom romokig/CMig amiben már van magyar nyelv?
Bocs h ennyire szájbarágósan várom a választ, de szülőnek lenne, ő pedig közel nem fluent english
-Isten hozta.... -Meg egy nagy fekete autó....
-
kelly416
veterán
Igen, jól érted. Hacsak nem adsz egy szótárat a telefon mellé, nehézkes lesz az első pár nap. Azok az appok, amiket ráteszel és tudnak magyarul, továbbra is tudni fogna magyarul. De a rendszer továbbra is perfekt angol marad. Ezen jelenleg édes-keveset segít a morelocale 2 és társai. Sajnos ez a helyzet. Szerintem.
-
Upo
addikt
Külsőről nem vitázok, ízlés kérdése, nekem pl. tetszik. Az ébresztőnél direkt kipróbáltam, mindengyikhez külön be lehet állítani a hangot, lásd kép.
A hangerőt aláírom, ezért várom én is a CM-et, ott külön állítható.
Az érintő érzékenysége nekem is jó, szerintem rajtad kívül más nem jelezte hogy rossz lenne, próbáld meg garozni. Az akku szerintem nem kiugró inkább átlagos, a defy-m és a desire-m is bírt ennyit, a 4 magos jiayu még többet is. A kamera meg épp hogy nem valami jó, talán a 4.4 hoz javulást, alig lehet éles képet csinálni ha nincs verőfény, ahol pl. a defy jó volt (pedig a defy kamerája is elég vacak), dehát helyén kell kezelni a dolgot, tények dokumentálására megteszi.
Kíváncsi lennék még az oldalakon keresztüli hibákra hátha valami elkerülte a figyelmünke.Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
evko
aktív tag
UK tesco-ban mikor lesz ilyen legközelebb?
Esetleg valakinek valami infoja?Online rendelnék UK címre.
--- 2013...Ha valaki valami jó bizniszt tud, írjon rám mindenképp!!! ---
-
tojaaji
aktív tag
Az expansys-nál lehet utánvéttel rendelni?
-
sambuce
tag
Szép estét mindenkinek!
Ma csatlakoztam én is a klubhoz.
Üdv -
dsr
senior tag
-
freeZZZbee
tag
en nem probaltam, meg a kitkatre varok
[ Szerkesztve ]
-
tojaaji
aktív tag
válasz freeZZZbee #1475 üzenetére
Mükszik is?
(#1472) Muffman01 Én eddig azt hittem hogy 3 719.
[ Szerkesztve ]
-
ghiottone
nagyúr
válasz freeZZZbee #1478 üzenetére
Megprobalom felvenni a kpcsolatot vele, mert ha meg van a modszer, akkor a mar elkszult magyar ertekeket bele lehet rakni a 4.4.2-es romba. A JB-hez igy mar nem latom ertelmet hozanyulni. (bluetooth billentyun vagyok es elfelejtettem atalitani a kiosztast, bocsi)
Eladó OnePlus 9: https://shorturl.at/xmRZc | "ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
Shoo
senior tag
Hali!
Memóriából akartam egy programot telepíteni, de azt írta ki, hogy:
There was a problem while parsing the package.Valakinek sikerült már megoldania a problémát? Az ismeretlen forrásból származó blablabla be van pipálva.
Galaxy S9; Galaxy Watch; Galaxy Note 8; Dex Station; Asus Zenpad 8.0
-
ghiottone
nagyúr
-
mobilizmo
addikt
válasz ghiottone #1482 üzenetére
Nekem a drive-os megoldás sem működött. Én nem csináltam factory reset-ket, inkább egy külső alkalmazással oldottam meg.
[Moborobo]
Ezzel működik.[ Szerkesztve ]
Bonyolult problémákra mindig akad egyszerű, könnyen érthető, téves válasz.
-
Destr4ct
aktív tag
Úgy néz ki, hogy valakinek már megvan a KitKat GB verzióra:
[ Szerkesztve ]
What can change the nature of a man?
-
dsr
senior tag
válasz freeZZZbee #1475 üzenetére
Ha az eredmény érdekel , akkor holnap szívesen felrakom és jelentem , hogy miként funkcionál
-
Destr4ct
aktív tag
-
-
Destr4ct
aktív tag
válasz freeZZZbee #1494 üzenetére
Ez elvileg a Tescos.
Előbb-utóbb csak feltölti valaki valahova.
Egyébként abban topikban azt is írják, hogy bl nyitás nélkül is fel lehet flashelni más verziókat (FR, DE..) Ez nekem új, de ezt mondják.What can change the nature of a man?
-
Jaffa75
őstag
Sziasztok,
Lenne valaki oly kedves, és megtapizhatnám... a telefonját!
Holnap Alsónémediben kezdek, aztán 5ker, majd 17. kerületben leszek..
Ha menne valakinél, attól kérek egy pü-t! Kösszép előre is...
[ Szerkesztve ]
-
mobilizmo
addikt
Igazából tök egyszerű. A linkelt progi egy jól használható, teljes értékű android és ios device manager. Az app telepítés csak az egyik feature. Tehát a programot fel kell telepíteni pc-re, amikor összekötöd a telefonnal, valami klienst arra is telepít (Mobo Daemon). Ezek után karban tudod tartani a mobilodat (backupok, fájl műveletek, contacts szerkesztése, stb...) és pl. appot is tudsz telepíteni. Ez nagyon egyszerű, az apk kiterjesztést társítja magához a pc-n és ha egy ilyen fájlra duplán kattintasz, megkérdezi telepítse-e a csatlakoztatott mobilra.
Bonyolult problémákra mindig akad egyszerű, könnyen érthető, téves válasz.
-
halalosiram
csendes tag
Sziasztok! Felraktam tegnap egy új launchert (nem Play-ből), és igazából elégedett vagyok vele, de az érdekelne, hogyan lehet meg- vagy visszaváltoztatni a launchert ha több is van (akár 3-4-stb) a telefonon?
Új hozzászólás Aktív témák
- Helyenként instabil lehet az Arrow Lake, de ez eleinte normális
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Asztalos klub
- Milyen okostelefont vegyek?
- EAFC 25
- Milyen autót vegyek?
- Spórolós topik
- Filmvilág
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest