Hirdetés
- Newton harmadik törvénye
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Bambanő háza tája
- Mindent a StreamSharkról!
- Szólánc.
- ID&Trust létezik vagy csak álcég?
- MárkaLánc
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
-
LOGOUT.hu
..:: Motorola Moto G ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
attommaki
újonc
válasz freeZZZbee #261 üzenetére
Boldog nem lettem tőle, de köszönöm.
-
tothmaxy182
őstag
válasz freeZZZbee #322 üzenetére
Én mindenképpen veszek
Ha gondolod majd elmondom a tapasztalataimat, hogy könnyebben dönts. De az még odébb van, hogy be tudjak szerezni egyet!
Minden szavam magánvélemény!
-
GGMPC
őstag
Ismerosom mondta, hogy az elejen jopofa - aztan iszonyat idegesitobe megy at eme tok felhasznaloi elmenye...
LG G3 32/3 Titanium, iPhone 4S, Motorola V3xx, Motorola K1, Motorola V60, MacBook Pro 15' - 8GB RAM - 500GB SSD, iPad Mini 32GB LTE...
-
Destr4ct
aktív tag
Magyar nyelv ebben sincs még. (what languages are in this ROM? -> same as stock GB rom)
What can change the nature of a man?
-
viktorhmv
senior tag
válasz freeZZZbee #387 üzenetére
Grip Shell! Nah ez az! Ilyet szeretnék venni ha lesz elérhető Ha valaki tud szerezni vagy rendelni akkor betársulnék.
Grafikai és arculattervezés. Ezzel foglalkozom hivatás szerűen. Ha szükséged van egy lelkiismeretes tervezőgrafikusra akkor dobj egy PÜ-t nyugodtan. www.viktorsebok.com
-
Al3xT
tag
válasz freeZZZbee #414 üzenetére
Gondolom kizarod a lehetoseget, hogy a telefon a tudtodon kivul kommunikal a Motorola szerverrel.
új Motorola Moto E eladó
-
Destr4ct
aktív tag
válasz freeZZZbee #414 üzenetére
Ha megkaptad, akkor annyi. Feketén-fehéren le van írva a Legal Agreement-ben is, hogy nem az számít, hogy felhasználtad, hanem az, hogy megkaptad a kódot: "Obtaining an unlock code voids all warranties."
Legalábbis ez az elmélet.Al3xT: Amazon és a MediaMarkt lehet, hogy valóban nem problémázna ezen. De amíg nincs valakinek konkrét tapasztalata ilyesmiről, addig erre nem nagyon lehet építeni.
[ Szerkesztve ]
-
pete_21
addikt
válasz freeZZZbee #192 üzenetére
Ezek szerint van benne fényerőszenzor. Másként nem lehetne auto-fényerő...
Köszi a választ! -
dsr
senior tag
válasz freeZZZbee #509 üzenetére
Isteni Köszi
Az US Global verzióval működni fog magyar hálózaton is ?
[ Szerkesztve ]
-
wwhy
veterán
válasz freeZZZbee #540 üzenetére
Percre pontosan beállítod, h a teló mikor kapcsoljon ki illetve be.
Anno a Panasonic GD50-em is tudta, aztán állítólag a droidba nem lehetett megoldani, de - ha jól tudom - akkor 4.1-től ismét benne van/lehet. Legalábbis sok teló gyári ROM-jában benne van.[ Szerkesztve ]
ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
dsr
senior tag
válasz freeZZZbee #547 üzenetére
Atrix 2 az alapból tudta Official JB-vel
-
student
őstag
válasz freeZZZbee #547 üzenetére
mediatek procis telók tudják csak
-
ghiottone
nagyúr
válasz freeZZZbee #606 üzenetére
Azokkal a programokkal mennek a locales programok amelyekben van magyar nyelv (play, gmail, facebook, greenify, stb.) de csak akkor ha root jogosultságokat kap a program.
Eladó OnePlus 9: https://shorturl.at/xmRZc | "ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
dsr
senior tag
válasz freeZZZbee #640 üzenetére
az enyémnek semmi hangja
-
Karinho
csendes tag
Akkor végleg nem tudom, kénytelen leszek személyesen kipróbálni
Vagy a kisasszony nem tudja, mit beszél itt: [link] , vagy úgy ajánlják hozzá, hogy csak a középső gomb fog működni...Mi 11 Lite 5G
-
S-eye
senior tag
Ha már hátlap, hol lehet fehér hátlapot venni? Clove-on már nincs, Amazonon még nincs.
-
dsr
senior tag
válasz freeZZZbee #646 üzenetére
na végre van raktáron , nagyon tetszik , a telefonnal együtt akartam venni , de sajna akkor még nem volt.
Mármint flip shellt[ Szerkesztve ]
-
freeZZZbee
tag
válasz freeZZZbee #646 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
Phoenixy
senior tag
válasz freeZZZbee #648 üzenetére
Nekem is kék kellene (mondjuk nem a flip cover, csak egy sima hátlap vagy esetleg az a cover ami még nem jelent meg)...
amazon.de-n találtam, de elég drága.
26,75 Euroért szállítank ki (8025 Ft).
amazon.co.uk-ről kb. 5100 Ft-ból kijönne szállítással, csak ott kék nincs.Bár először érkezzen meg a G, utána ráér ez is.
[ Szerkesztve ]
Motorola 4EVER
-
freeZZZbee
tag
válasz freeZZZbee #648 üzenetére
Na, mar van kek is. Kar, hogy 2x annyiba kerul, mint a tobbi.
-
ghiottone
nagyúr
válasz freeZZZbee #701 üzenetére
Vezeték nélküli kijelző, Miracast - igen - elvileg egy 25 dolcsi Wifi-HDMI adapterrel össze lehetne kötni tévével. A tabletemen van ilyen funkció, de még nincs hozzá adapterem, hogy kipróbáljam és itt is tudnia kellene a telónak, bár alternatív programmal biztos megoldható.
Eladó OnePlus 9: https://shorturl.at/xmRZc | "ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
dsr
senior tag
válasz freeZZZbee #726 üzenetére
Nálam is ez volt a gond , sajna nekem 2 gyári firmware flash után sem oldódott meg a probléma, már kezdtem elkönyvelni a vereséget , de szerencsére az update megoldotta a gondot
[ Szerkesztve ]
-
Dudi08
tag
válasz freeZZZbee #779 üzenetére
Mert be van kapcsolva a wifi, csak nem megy fel hálózatra.
Wifi/advanced/scanning always available opciót kapcsold ki, így tényleg ki fogja kapcsolni a wifi-t a telefon. -
wwhy
veterán
válasz freeZZZbee #848 üzenetére
A PH oldalain (is) tilos mindenfajta Magyarországon tiltott, törvénybe ütköző dologról beszélni. Itt/így tehát van közünk hozzá.
Illetve mi az a hatajos?
ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
Rick4
félisten
válasz freeZZZbee #848 üzenetére
Ahol csinálod a dolgot, ott az érvényes törvények szerint lesz a tetted megítélve. Az tény, hogy ilyen okból én még nem hallottam bárkit is bíróság elé kerülni, de a szabál az szabál. Amúgy nem megy a kitkat update, valami winadbapi.gll hiányzik neki.. Moto device manager fent van, adv driver fent van, mégse oké..
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
freeZZZbee
tag
válasz freeZZZbee #906 üzenetére
-
dsr
senior tag
-
SirRasor
addikt
válasz freeZZZbee #918 üzenetére
"nyilik is a bl"? Ez mit akar jelenteni? Amúgy best-buy telefon, ha lehetne bővíteni a memóriáját. Ezzel szemezem, egyedül ez a visszatartó erő Vagy ez, vagy samsung galaxy s3, de ez jobban tetszik
Make Love not war!
-
student
őstag
de nem lehet azt ugy visszacsinálni hogy originalnak tűnjön?
-
Destr4ct
aktív tag
Ja... én is itt töprengtem, hogy honnan, miként lenne érdemes beszerezni, hogy optimálisan legyen garanciáztatható.
De attól kezdve, hogy megkapom, nem tudom mennyi ideig fogom tudni kibírni rootolás nélkül
(Rootolni pedig nemigen lehet bootloader nyitás nélkül, igaz? Moto X-hez találtam valami módszert, de az is csak 4.2 alatt megy.)student: a nagyon egyszerű utánajárás abból fakad, hogy a bootloader nyitó kódot magától a motorolától kérheted.
[ Szerkesztve ]
-
Teasüti
nagyúr
válasz freeZZZbee #908 üzenetére
Google Voice Search már jó ideje tud magyarul.
-
ghiottone
nagyúr
válasz freeZZZbee #1221 üzenetére
Van egy előrendelésem fehér hátlapra. A rózsaszínes valahogy nem tetszik
-
namyang
tag
válasz freeZZZbee #1238 üzenetére
nem teljesen világos számomra a probléma, de én AnySoftKeyboardot használok, és meg vagyok vele elégedve. A magyar nyelvet külön kell hozzá leszedni, és akkor az ékezetes betűk is megjelennek külön karakterként, így nem kell a hosszan nyomással meg ilyesmivel tökölni, valamint kétszerkattintásra az adott magánhangzó hosszú verzióját rakja be (pl ö->ő)
-
Destr4ct
aktív tag
válasz freeZZZbee #1238 üzenetére
Szvsz ahhoz, hogy a böngésző mennyire zoomol be (mert gondolom böngészőbeli zoomolásról van szó) a billentyűzet appnak semmi köze.
-
Destr4ct
aktív tag
válasz freeZZZbee #1249 üzenetére
Régebben én az Opera Classic-ot használtam. A tördelése annak a legjobb, mindig képernyőszélességűre állítja a szöveget. (mondjuk szövegbeviteli dobozokat most így hirtelen nem tudom, hogy tördel-e)
Jelenleg a Habit Browsert próbálgatom, mert nagyon jól testreszabható (de az auto tördelés sajnos hiányzik)Egyébként én ugyancsak Multilinget használok. Vízszintes módban be lehet állítani, hogy a teljes képernyőt elfoglalja, és a saját beviteli mezőjében szerkezd a szöveget. Ezt a funkciót nem használom, de talán megoldást jelenthet.
A legújabb (külön letölthető) béta verziója meg azért jó, mert lebegő módra is lehet állítani, és oda rakod, úgy méretezed, ahogy neked tetszik. + a kiosztás is totálisan testreszabható (habár jelenleg még nem a legegyszerűbb módon)
-
tojaaji
aktív tag
válasz freeZZZbee #1475 üzenetére
Mükszik is?
(#1472) Muffman01 Én eddig azt hittem hogy 3 719.
[ Szerkesztve ]
-
ghiottone
nagyúr
válasz freeZZZbee #1478 üzenetére
Megprobalom felvenni a kpcsolatot vele, mert ha meg van a modszer, akkor a mar elkszult magyar ertekeket bele lehet rakni a 4.4.2-es romba. A JB-hez igy mar nem latom ertelmet hozanyulni. (bluetooth billentyun vagyok es elfelejtettem atalitani a kiosztast, bocsi)
-
dsr
senior tag
válasz freeZZZbee #1475 üzenetére
Ha az eredmény érdekel , akkor holnap szívesen felrakom és jelentem , hogy miként funkcionál
-
Destr4ct
aktív tag
-
Destr4ct
aktív tag
válasz freeZZZbee #1494 üzenetére
Ez elvileg a Tescos.
Előbb-utóbb csak feltölti valaki valahova.
Egyébként abban topikban azt is írják, hogy bl nyitás nélkül is fel lehet flashelni más verziókat (FR, DE..) Ez nekem új, de ezt mondják.What can change the nature of a man?
-
Destr4ct
aktív tag
válasz freeZZZbee #1499 üzenetére
Ez nem így van. Nem egy időpillanatban jelenik meg mindenkinek a frissítés. Időben el van osztva. Az is lehet, hogy csak pár nap múlva kerülsz sorra.
-
halalosiram
csendes tag
válasz freeZZZbee #1501 üzenetére
Hát ez fura, azt írja "No defaults set." és nem kattintható gombja sem. Pedig amikor felraktam a launchert, és először nyomtam egy home-gombot, be is állítottam, hogy mindig ezt indítsa. Az alkalmazások listájában egymás alatt van a két launcher, és egyik sem default. Nincs esetleg valami olyan lista, ami kiírja nekem az összes eddigi defaultnak beállított értéket?
-
agabe
addikt
válasz freeZZZbee #1499 üzenetére
Ugyanez a system version van a linken is, csak alig latszik a nagyobb betuk teteje...de a tescos az.
Valoszinuleg hamarosan megerkezik a tiedre is. -
szpali
addikt
válasz freeZZZbee #1561 üzenetére
köszi
ehhez gondolom nem kell root, csak bekapcs+hangle kombóval elindítom és onnan telepítem
iPhone 13 Pro/Mi13 || MBP M1 Pro 14 || Philips 55OLED805 | Denon X2400 | Wharfedale Diamond 240+220C+220+10.GX || Signum Z28NEL & Bertone Cabrio Z18XE
-
freeZZZbee
tag
válasz freeZZZbee #1669 üzenetére
Jah, par betu keszlet eltunt vagy csak nem jeleniti meg a rendszer.
Volt egy tok jol beallitott widgetem, kulonbozo szovegekkel es fontokkal, de miutan betoltott a kitkat a fel szoveg eltunt a widgetbol. -
kelly416
veterán
válasz freeZZZbee #1669 üzenetére
Márn nem azért, de eddig gyári tárcsázót használtál? Én ráböktem a telefon ikonra és nem kicsit lepődtem. Főleg, hogy telefonálni akartam, ki is ment a fejemből hirtelen a frissítés. Csak pislogtam, hogy most mit nyomtam félre.
tommjee:
Képernyőkép: power + volume downMindenki:
Mit is takar a Mass storage mód? Nem azt, hogy ahogy rádugod a telefont, látod a "DCIM" "Android" stb. mappákat? Nálam ez a gyökér, tudom, rootolt telefonon feljebb (vagy máshová) is el lehet jutni, de eddig minden telefonommal, amit rádugtam gépre és érzékelte saját program nélkül, ez volt a gyökér. Vagy konkrétan az, hogy commanderben is látható a telefon tartalma? Merthogy intézőben simán látok mindent (frissítés óta még nem próbáltam), commanderben meg semmit, de azt már megszoktam. -
zoltan6
őstag
válasz freeZZZbee #1717 üzenetére
igen valami részletes publikáció jó lenne róla magyarul.
-
agabe
addikt
válasz freeZZZbee #1870 üzenetére
Es este par ora alatt lemeriti a telot, vagy eleg ha utazas kozben villog az egesz kijelzo zsebben / taskaban (az, hogy feketenek nez ki a nagy resze nem szamit, mert attol meg bekapcsol az egesz kijelzo), es hazaerve mar csak annyit lat a tulaj, hogy ki is kapcsolt a keszulek.
Nem erdemes kiprobalni, meg amoleden is odaporkol kicsit az akksinak pedig az tok mas.[ Szerkesztve ]
-
Upo
addikt
válasz freeZZZbee #1895 üzenetére
Szép de hangra nem nagy durranás, lányomnak van egy sárga belöle.
Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
Al3xT
tag
válasz freeZZZbee #1895 üzenetére
Jesszus, nem fulmelegitot szeretnek, csak olyat, ami a fulkagylomban van es nem a hallojaratomban.
A hallojaratba illeszkedotol megfajdul a fulem.Edit: az ilyen tipusut meg elviseli a fulem. Tudom, nem egy audiofil kivitel...
[ Szerkesztve ]
új Motorola Moto E eladó
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest