- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
igen, igen! végre újabb Linux-Moto!
csak kár, hogy ennek (ezzel a tudással) egy éve kellett volna megjelennie, hogy tényleg jó legyen, mert így már most nem sorolható az élmezőnybe, hát még mire piacra dobják....
nagyon sajnálom, mert amúgy iszonyat jó a Linux mobilon, én imádtam, de aztán mégis lecseréltem, mert a fejlesztése finoma szólva is lassú, pedig a Motorolának már régen át kellett volna állni a Montavista platformra, és nyomni bele a pénzt, nem itt szerencsétlenkedni. ha jól csinálnák, akkor végre igazán 3 pólusú lehethe az okostelefonpiac, de ez így nem nagyon fog menni.
mondjuk felfoghatjuk ezt még divattelefonnak, de akkor ki kéne jönni egy tényleg ütős telefonnal is mellette...
Új hozzászólás Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Házimozi haladó szinten
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Renault, Dacia topik
- Milyen videókártyát?
- Home server / házi szerver építése
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest