Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
hat vak vezet vilagtalant
nekem jo ha ket hete van ilyen telom, es foleg azert van hogy tudjak kodolni ra (no meg napi szinten hasznalni telefonozasra...)
sztem a hw reszevel nem lesz gond, valoban massziv, fembol van a nagyja, a csuszka is eleg jonak tunik.
ami nekem hianyzik hogy nem talalok hozza jo tokot (ketsegtelen hogy a csuszka miatt nehez kitalalni neki), de az elegge zavar hogy nincs rajta egy kis luk vagy egyeb rogzitesi lehetoseg amibe egy akasztot lehetne fuzni.
ami meg hianyzik (es a sony-ikon ez eleg jol bejovos) hogy a 4 elolapi gomb itt nem valodi hw gomb. azaz csak egy kiegeszitese a tapinak. ezek igy nem is mukodnek lekapcsolt kepernyovel (nem lehet eleszteni veluk) meg ugye nincs nyomaspontjuk hiaba van rezgetes.2.1-1-et tudod rootolni. en meg azert nem rootoltam mert nagyon uj (gari), valoszinuleg ha par honap mulva is meg mukodik akkor megrootozom, plane ha addigra se jon ki a 2.2...
-
törölt tag
egy app par szaz k v nehany mega nem veszes, eleg sok felfer persze esszel kell nyomni ra. inkabb az a gond hogy a 2.2-ben mar benne van a memkarira valo telepites lehetosege mig a 2.1 ben nincs (mar megin a 2.2 hianya...)
persze ez csak nem rootolt alap keszulekre igaz (mint az enyim), ai meghekkeli annak mar van valamilyen szintu 2.2-ese es elvezheti ezeket a dolgokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Okos Otthon / Smart Home
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Gitáros topic
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- További aktív témák...
- Huawei P9 Lite Mobiltelefon fekete 16/2 - VNS-L21 - Független!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- AKCIÓ! LG UltraGear 27GR93U-B 27 4K 144Hz IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG 27US550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / Forgatható / sRGB 99%
- Apple iPad 9th Gen 256GB, Wi-Fi+Cellular, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
nekem jo ha ket hete van ilyen telom, es foleg azert van hogy tudjak kodolni ra (no meg napi szinten hasznalni telefonozasra...)