- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- skoda12: Webshopos átverések
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rezisztív plasztik mókáért nem áldozok ennyit. Meg túl nagy.
Most úgyis koplalnom kell egy ideig (tehát nem csak a gyűlölet miatt adom el a telefont, meg az aláírásomban említett eBook readert), tehát ráérek várni. A Pré Plus érdekel nagyon, vagy akár egy HD2 újra. Nagyon hiányzik.
-
-
Enjoy
addikt
-
Langsam
aktív tag
Oké, részben igazad van, de legyen egyszer már az a helyzet egy csúcs telefonnál, hogy ne kelljen magyarázkodni, hogy használjam a telefont adatátvitelre és mit kell még letöltenem és telepítenem rá, hogy nekem megfeleljen. De a 24 fps-t továbbra is karcsúnak érzem (tudom a hőskorba visítottunk volna
) és nagyon szeretnék tesztvideót látni már. Hátha meggyőz, mert vételi érdeklődéssel vártam a telefont, de egyelőre ennyiért, és így, felejtős. Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 PRO 256GB fekete titán gyönyörű ISTYLE számla! Akku:99%! November 14-ig Apple garancia!
- iPhone 13 mini 128GB gyári független új akku
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3268, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3317
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest