Hirdetés
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- MaxxDamage: (TongFang) Medion Erazer Beast 16 X1 benchmark
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
dirty.yakuza
üzenetére
jól hangzik. egy ilyet már próbáltam úgy emlékszem még a 2.0.1-es verzióval. csak azt nem értem, hogy minek kell ehhez az adbrecovery? nem elég ha recovery módban flashelem az update.zip-et?
-
r4pid
tag
válasz
dirty.yakuza
üzenetére
Ez nagyon jól hangzik.
Nekem már csak proxy support + flash kéne, és tökéletes lenne azzal a firmware-ral a telóm... -
válasz
dirty.yakuza
üzenetére
Az apps2SD-hez kerneltámogatás kell, tudtommal az még nem megoldott a Milestone-on. Talán majd később... Addig meg maximum backupolni lehet őket.
-
tibi666
senior tag
válasz
dirty.yakuza
üzenetére
nem tudom a munkahelyen milyen van, de akkor itthonra szerintem veszek egy ilyen tp-linket. igazából nagy irodaházunk van, kétlem, hogy mezei routerekkel lenne osztva a net.

-
tibi666
senior tag
válasz
dirty.yakuza
üzenetére
én is cseréltem romot, és ugyanúgy megy a wifi, mint eddig.
-
tibi666
senior tag
válasz
dirty.yakuza
üzenetére
én meg itthon nem. munkahelyen simán megy.
de majd veszek egy ugyanolyan router itthon, mint ami ott van és akkor minden ok lesz. -
törölt tag
válasz
dirty.yakuza
üzenetére
minden romban így van. egyszerűen be kell állítani a task killerben, hogy azt ne gyilkolja ki ("ignore" vagy "whitelist", vagy hasonló beállítást kell neki adni)
psn:
- nincs
- megnézed valamilyen task managerban
- úgy tudom nem. élő kapcsolat esetében használja és kész. ha van wifi, akkor azt, ha nem, akkor mobilnetet.
- de, átáll. mindig az aktív kapcsolatot használja, illetve a wifi priorizálva van.ha nem akarod bármikor mobilnetre engedni, akkor az apndroid nevű progi a te barátod.
fenébe, ma én voltam lassú

-
válasz
dirty.yakuza
üzenetére
1) Ja, az USB is egy service-ként fut, amit ki lehet gyilkolni

2) Ezt azt hiszem a "Haptic feedback" opcióval tudod kikapcsolni, ugyanúgy a kijelző beállításaiban.sbazsi: Gyakorlatilag végig, éjfélkor bezárt a hely, akkor léptem le.
tibi666: Mi baj lenne flash kártyán a torrenttel? A random olvasást bírja, írni meg csak egyszer kell

-
MTbc
senior tag
válasz
dirty.yakuza
üzenetére
Igen,kilövi az Usb service-t ezekre oda kell figyelni és beállítani hogy ezeket ne lője ki All Task Kill-nél elég fontos pl. ébresztésnél,sőt nálam Gmail sem frissít ilyenkor.
-
fi:zi'k
nagyúr
válasz
dirty.yakuza
üzenetére
És miért sajnos?

Kényszerítenek rá, vagy nem találod a megfelelőt?
-
törölt tag
válasz
dirty.yakuza
üzenetére
lehet, de a legendnél jobb sokkal

illetve eredetileg olyat akartam, csak aztán nem lehetett értelmes áron kapni. -
fi:zi'k
nagyúr
válasz
dirty.yakuza
üzenetére
Csak kíváncsiságból. Mennyi ideig van nálad egy felsőkategóriás telefon? Vagy csak most megy ilyen gyorsan a cserélgetés?
Tényleg érdekel.
-
törölt tag
válasz
dirty.yakuza
üzenetére
legendért soha
esetleg egy nexus one vagy desire befigyelhet, de másért nem adnám oda jelenleg. majd csak talán a nexus two-ért, ha tényleg olyan lesz, mint a látványterveken.
Új hozzászólás Aktív témák
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Építő/felújító topik
- ASUS blog: kisebb, de nem gyengébb – a mini PC-k forradalma
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Call of Duty: Black Ops 7
- PlayStation 5
- Windows 11
- További aktív témák...
- 2 hetes iPhone 17 Pro 256 Gb , 3 év garancia
- Poco F7 Ultra - 16/512GB - ALZA garanciális 2028.07.-ig
- Samsung Galaxy S25 FE 8GB/256GB Jetblack
- Eladó egy remek állapotban lévő Samsung Galaxy Z Flip6 (512GB) okostelefon (garanciás)
- SAMSUNG GALAXY Z FOLD6 12G/256GB, MÉG TÖBB MINT 24 HÓ GAR, ( MM VÁSÁRLÁS ) ÜZLETBŐL
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- HP Thunderbolt 4 kábel
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3391
- magyar billentyűzet - 173 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest