Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: A furcsa hobbi.....
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zack
nagyúr
"majd egyszer azert probalj ki egy androidos telefont"
Kb. 2 perc sétára lakok a Speedshop-tól...szerinted nem nyomkodtam végig az összes kiállított droidos telót többször is? Volt hogy 1,5h "buziztam" őket. Árban nem volt limitáló tényező, de így sem találtam szimpatikus modellt. Persze ez nem olyan mintha megvenném, és használnám, de azért első benyomás is van a világon.
"irtad, h 1/3 aron van az arena (az arba most nem mennek bele, de 120-ert GSM boltbol szerezheto a milestone, az arena meg kb 60K, tehat maradjunk csak a felenel"
Mivel gyári garival 60k körül van az Arena, ez meg a cikk szerint 170k környéke lesz, inkább 3x árban. Persze ezen felesleges vitázni, nem is értem miért emelted ki, mert az egyik bolti és gyári gari között max. 10k van, míg a másiknál 50-55k. Én a 2 gyári garra vonatkozóan írtam, te meg a bolti garit hasonlítottad össze.
A többire nem reagálok...én másképp gondolom.Pont.
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Samsung S21 Plus 6 hónapos Akkucsere!
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- JBL Xtreme 4 új, bontatlan akciós áron eladó!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- Honor Magic6 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3242
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest