Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rap, Hip-hop 90'
- bb0t: Gyilkos szénhidrátok, avagy hogyan fogytam önsanyargatás nélkül 16 kg-ot
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- hcl: Mér' nem mér?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Cyberpunk
félisten
válasz
drzsoo1
üzenetére
Hát érdekes. Nálam egy feltöltéssel minimális használat mellett elmegy 3-4 napig is. Persze egy kis wifi zenehallgatás stb.. Persze én nem 3G-n használom az is lezabálja az akkut.
Komoly használat mellett viszont tényleg nem bír egy napot sem.
Sajnos az akkumulátorok kapacitása nem fejlődik valami túl gyorsan, ez nem csak a Milestone-t sújtja hanem az összes többi okostelefont is sajnos. -
Rickazoid
addikt
válasz
drzsoo1
üzenetére
Az akkuidő tényleg egy vicc, de azért két akkuval hogy ne bírjon ki egy napot, az nagyon nem hangzik jól, lehet tényleg valami program a gondja, én már vagy féltucat ilyenbe futottam bele, pl.: az Alarm Klock vagy a Google Translate, na utóbbi megöli az akkuidőt. Egyébként most furcsán viselkedik néha, ha nem használom, akkor is le tud merülni 20-30%-ot pár óra alatt, ha meg zenét hallgatok 4 órán keresztül APNDroiddal kikapcsoltatott nettel, akkor is kb. ennyit merül... ilyenkor mindenképpen a háttérben futó programok körül érdemes szétnézni, ott lehet a gond. Esetleg ha használsz automatikus szinkronizálást, akkor értem, úgy nekem se bírja 12 órát se, ha hozzá se nyúlok se.
Ma éjjel, valamikor fél 2 tájt produkált egy furcsát, elvesztette a térerőt, majd állandó újrainduló "módba" kapcsolt, kivehettem percekre az akkut, akkor is folyamatosan újraindult, használhatatlanná vált, pedig csak egy fényképet készítettem. Vissza kellett állítanom egy nandroid biztonsági mentést (hetente szoktam csinálni, pechemre múlt héten nyaralás miatt elfelejtettem), azzal most semmi baja, sőt, 10%-ot javult az akkuidő, úgy értem 40%-on kezdett újraindulgatni, de 50%-on volt, miután visszaállítottam a régebbi rendszert (pedig ebben még 800 MHz-re van húzva az akku, míg az eredetinél visszaállítottam 550-re). Ezután kb. 3 órát zenét hallgattam, majd írtam egy hosszabb sms-t, és így merült le 20%-ra, amire hazaértem.
Szóval várjuk a Froyo-t. -
válasz
drzsoo1
üzenetére
Nálam 1 napot eddig kibírt színte mindig (1-2 óra netelés, némi zene és játék, esetleg gmaps). Igaz nekem APN mindig off, de wifi meg kb állandóan megy.
Persze sikerült már kidöglesztenem intenzív játékkal kb 3 óra alatt is
Részemről a desktoppos ikon eltűnések idegesítőek. GOT-os 2.36 FW, átlag 50-70 mega szabad ram, ha a fizikai qwerty-t előrántom vagy visszatolom 50% eséllyel eltűnnek az ikonjaim a képernyő elfordulásakor. Lehet widget gond, de nem gyáriból csak az apndroid, a gauge battery és a magyar névnapok van, más nem panaszkodott ilyesmire eddig, moto fórumon meg a 30 mega szabad ram tuti nincs meg konstans választ kaptam.
-
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
- MacSzerez.com - iPhone 15 / 128GB / Fekete szín / Apple Garancia!
- MacSzerez.com / iPhone 13 Mini / 128GB / Midnight / Kártyafüggetlen /Új akkumulátor! / Garancia!
- MacSzerez.com - iPhone 14 / 128GB / Fehér szín / Gyári új Akkumulátor! / Garancia!
- iPhone 14 pro 128GB purple karcmentes független
- Samsung A06 mobiltelefon
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
bar nem a beepitett klienst hasznalom.