Hirdetés
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- urandom0: Aki használ/használt Giten kívűl más verziókezelőt, mesélne róla?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- potyautas: Vágyak
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tamy
őstag
Szia!
Köszi, hogy írtál, a programra időközben magam is rátaláltam, egy ideje használom már, az általad is említett 15 ms-os késleltetéssel, de még így sem tökéletes. Sokkal ritkábban ugyan, de előjön a duplázás, bár abban sem vagyok biztos, hogy mindig elindul magától, vagy épp nem áll le menet közben. Most, hogy írtál, gondoltam megnézem milyen késleltetés van beállítva, és látom, hogy az unload felirat a szürke, vagyis nem fut. Azt meg végképp nem értem, hogy a CM10-ből miért hagyták ki, bár erősen gondolkodok, hogy visszaváltok a 7-re, csak az időt sajnálom a rengeteg beállításra. Az igazat megvallva többet vártam a fizikai billentyűzettől is, nincsen lapát kezem, de mégis kényelmetlennek érzem, túl kicsik a gombok. Persze, érthető, hiszen ekkora méretre így fér csak el. Bár nem mértem, de érzetre gyorsabban gépelek a VE66-on, pedig ott Opera Mini alatt nem működik a T9 se, ebben biztosan közrejátszik, hogy állandóan figyelnem kell mit ír duplán, meg javítgatni a hibákat. Szóval még mindig nem álltam át teljesen, tavasz óta nálam van a Milestone, de ha pl. hosszabb szöveget kell írni (mint most), inkább a VE66-ot használom, csak ez meg már nem tudom meddig bírja, párszor már eltemettem, de mégis itt van. Lehet, hogy túléli az újat is, bár lassan azért elrakom szegényt tartaléknak. Esetleg egy jó diktálóprogram hasznos lenne (bár akkor meg minek a billentyűzet), de azt olvastam, hogy ezek csak online működnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 8 128GB Rose, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- Google Pixel 8 128GB Rose, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- Eladó egy bontatlan Google Pixel 10 128GB Obsidian (fekete) okostelefon, ajándék eredeti tokkal
- IPhone 17 Pro max 256GB ÚJ gyári független 3 év jótállás
- iPhone 15 Pro 256GB gyári független megkímélt 3 hónap jótállás
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" Fekete i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Samsung Odyssey G5 32 QHD 144Hz VA 1ms monitor monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3387, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest