Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Tamy

őstag

válasz szige #4455 üzenetére

Szia!

Köszi, hogy írtál, a programra időközben magam is rátaláltam, egy ideje használom már, az általad is említett 15 ms-os késleltetéssel, de még így sem tökéletes. Sokkal ritkábban ugyan, de előjön a duplázás, bár abban sem vagyok biztos, hogy mindig elindul magától, vagy épp nem áll le menet közben. Most, hogy írtál, gondoltam megnézem milyen késleltetés van beállítva, és látom, hogy az unload felirat a szürke, vagyis nem fut. Azt meg végképp nem értem, hogy a CM10-ből miért hagyták ki, bár erősen gondolkodok, hogy visszaváltok a 7-re, csak az időt sajnálom a rengeteg beállításra. Az igazat megvallva többet vártam a fizikai billentyűzettől is, nincsen lapát kezem, de mégis kényelmetlennek érzem, túl kicsik a gombok. Persze, érthető, hiszen ekkora méretre így fér csak el. Bár nem mértem, de érzetre gyorsabban gépelek a VE66-on, pedig ott Opera Mini alatt nem működik a T9 se, ebben biztosan közrejátszik, hogy állandóan figyelnem kell mit ír duplán, meg javítgatni a hibákat. Szóval még mindig nem álltam át teljesen, tavasz óta nálam van a Milestone, de ha pl. hosszabb szöveget kell írni (mint most), inkább a VE66-ot használom, csak ez meg már nem tudom meddig bírja, párszor már eltemettem, de mégis itt van. Lehet, hogy túléli az újat is, bár lassan azért elrakom szegényt tartaléknak. Esetleg egy jó diktálóprogram hasznos lenne (bár akkor meg minek a billentyűzet), de azt olvastam, hogy ezek csak online működnek.

• axioma

veterán

válasz szige #4455 üzenetére

Kosz a pontositast. Azsiai bill-feliratokkal? :) Azt inkabb kihagyom...

Új hozzászólás Aktív témák