Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• szige

tag

válasz Tamy #4303 üzenetére

Hello mindenki. Nem tudom, aktuális-e még a probléma, csak GGMPC privátjából láttam (akinek ezúton is bocs, hogy eddig nem reagáltam, de régen jártam erre), hogy másnál is előjött a duplázódás. Nekem annyi volt a megoldás, hogy telepítettem a Milestone 2 Debounce (beszerezhető xda-ról) nevű cuccot (root kell hozzá), aztán be kellett állítani a HW key késleltetést, mondjuk 15-re, vagy ami tetszik, lényeg, hogy ne nulla legyen, és kész. Egy-két hetente újra kellett tölteni az unload, majd load gombbal, mert visszajött a duplázódás.
    Amit nem értek, hogy a CM10 ROM-ban ez miért nincs benne alapból. Amikor ugyanis lecseréltem a gyárit a CM7-re, abban már eleve benne volt, a ROM-mal települt a debounce, nem is kellett újra beállítani. Lehet, hogy a 10-ből már kihagyták?
    Ezzel együtt én már nem használom a qwerty-t, van vmi bug-om, ami miatt kizárólag magánhangzók után megfordítja az y-z kiosztást. Egyszer a fejlesztőnek is írtam emiatt, de nem tudott segíteni, úgyhogy szép lassan átszoktam az on-screen bill-re. Ja, anysoft van fent.

@Axioma: annyiban módosítanék, hogy Milestone 3 még készült, de Európába már nem jutott el, ázsiai lokalizációval talán még beszerezhető, ha valakinek olyanja van.

• Tamy

őstag

válasz Tamy #4303 üzenetére

Bemásoltam egy fájlba a lap alján látható kódot, elmentettem debounce.ko néven a telefon /tmp mappájába, bár nem írták, de adtam neki futás jogot is, majd terminálból kiadtam az "insmod /tmp/debounce.ko" parancsot, de ezt a hibaüzenetet kaptam:
    insmod: init_module 'tmp/debounce.ko' failed (Operation not permitted)

Új hozzászólás Aktív témák